The Wedding Of Lady Gabriella Windsor And Mr Thomas Kingston
Divertisment

Prințul Harry și-a supărat bunica / Getty Images

Prințul Harry a ajuns deja în Statele Unite ale Americii. Acesta nu a participat la ziua bunicii sale, regina Elisabeta

Prințul Harry a participat la funeraliile bunicului său, ducele de Edinburgh, însă acesta a plecat în Statele Unite ale Americii cu o zi înainte de aniversarea bunicii sale.

În ciuda faptului că au apărut zvonuri potrivit cărora Harry ar fi urmat să stea în Anglia până la finalul acestei săptămâni, pentru a participa și la ziua de naștere a bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, acesta a plecat deja în SUA, pentru a fi aproape de Meghan Markle, care este însărcinată cu al doilea copil.

Citește și: Cea mai tristă zi de naștere! Regina Elisabeta a II-a împlinște 95 de ani fără prințul Philip alături

Conform Daily Mail, prințul Harry ar fi aterizat în SUA marți seară. Se pare că fotografii ar fi reperat mașina sa ieșind din terminalul privat al aeroportului din Los Angeles.

Din păcate, Harry s-a întors în Statele Unite ale Americii înainte de a purta o discuție cu tatăl său, Charles. Acesta a participat la o singură discuție cu el și cu fratele lui, William, însă aceștia au decis ă vorbească cu Harry numai dacă ar exista martori la întâlnirea lor, deoarece moștenitorul tronului și fiul său mai mare s-au temut că s-ar putea scurge informații în presă, au mai spus sursele.

Citește și: Gestul de prețuire al lui Kate Middleton pentru regina Elisabeta a II-a și prințesa Diana, la înmormântarea prințului Philip

Prințul Harry a participat la funeraliile bunicului său, ducele de Edinburgh, însă la scurt timp de la ceremonie, el s-a întors în Meghan Markle

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri