Prințul William a refuzat să-l întâlnească pe Harry
Divertisment

Prințul William a refuzat să-l întâlnească pe Harry / Getty Images

Prințul Harry a vrut să se întâlnească cu William, dar a fost refuzat. De ce n-a vrut ducele de Cambridge să stea de vorbă cu el

Relația dintre prinții William și Harry pare să nu se fi îmbunătățit deloc, iar acum, la scurt timp de la încheierea ceremoniilor care au marcat Jubileul de Platină al reginei Elisabeta, apar noi detalii despre cei doi. Mai exact, potrivit unor surse citate de Daily Star, ducele de Sussex ar fi încercat să-l întâlnească pe William în privat, însă acesta l-ar fi refuzat.

Potrivit unor surse, prințul Harry ar fi încercat să aibă o întâlnire privată cu fratele lui, prințul William, în timpul petrecut la Londra, însă acesta nu a fost de acord. Motivul? Se pare că ducele de Cambridge s-a temut că fratele lui ar putea face publice conversațiile.

Relația dintre prinții Harry și William s-a răcit mult de când ducele de Sussex s-a mutat în Statele Unite ale Americii, la începutul anului 2020, iar tensiunile dintre ei s-au înțețit anul trecut, când el și Meghan Markle i-au acordat un interviu realizatoarei Oprah Winfrey, în cadrul căruia a suferat că William ”este pur și simplu prins” în cadrul Familiei Regale.

Citește și: Mutrițele delicioase ale prințului Louis au furat toată atenția la Jubileul reginei. Puștiul și Elisabeta a II-a au o relație aparte

Potrivit unor surse, William a refuzat să-l întâlnească separat pe Harry, deoarece s-a temut că acesta ar putea face publice conversațiile lor în presa americană.

”Lucrurile sunt încă încordate. William este precaut când vine vorba să petreacă timp singur cu Harry, deoarece nu se teme că va face publice discuțiile.”, a declarat o sursă apropiată acestuia pentru New York Post.

Harry și William au participat la Jubileu, dar nu au schimbat nici măcar o privire sau o vorbă

La doi ani după ce au renunțat la rolurile din cadrul familiei regale și s-au mutat în California, SUA, prințul Harry și Meghan Markle s-au întors în Marea Britanie pentru a participa la celebrarea reginei Elisabeta a II-a și a celor 70 de ani de domnie. Cei doi au apărut în public destul de puțin și deloc în momente-cheie, precum parada Trooping the Colour, unde familia a ieșit la balconul Palatului Buckingham pentru a saluta mulțimea.

familia regala britanica
Harry și William au stat la distanță chiar și în catedrală. / Foto: Profimedia

Harry și Meghan au fost la slujba de la Catedrala St. Paul, ținută în semn de recunoștință pentru serviciul reginei, însă au stat separat de William și Kate. Fosta actriță și partenerul ei nu au luat loc în primul rând lângă principalii membri ai familiei regale, prințul Charles, Camilla Parker Bowles, prințul William și Kate Middleton, ci au stat în rândul doi, pe cealaltă parte a bisericii. Milioane de oameni așteptau un semn care să arate reluarea legăturilor dintre fiii prințesei Diana, însă acesta nu a venit. Niciun zâmbet, nicio strângere de mână sau măcar o privire pe furiș nu au fost făcute de niciuna dintre părți.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri