Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle
Divertisment

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle / Getty Images

Prințul Harry, alături de fiica lui la parada de Ziua Independenței. Imaginile cu Lilibet au devenit rapid virale

Prințul Harry a participat la parada organizată pe 4 iulie, de Ziua Independenței a Statelor Unite ale Americii, iar ducele de Sussex a fost în centrul atenției, căci a fost văzut alături de fiica lui, Lilibet, în vârstă de doi ani.

Îmbrăcat casual, în jeanși și într-o cămașă kaki, la care a asortat și o șapcă, ducele de Sussex a părut extrem de atent cu fiica lui, pe care o ținea în brațe. Micuța, care a bifat acum prima apariție în public, era îmbrăcată într-o rochiță cu un imprimeu vesel, ciorapi albi și pantofi de culoare roșie. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Un fost soldat face dezvăluiri despre prințul Harry. Ar fi declanșat accidental alarma la palat, fiind în stare de ebrietate, în 2012

De asemenea, în alte imagini au fost fotografiați și Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani și fiul lor, Archie, care au ieșit și ei în fața casei lor din Montecito, California, pentru a urmări parada.

Singura persoană care ar fi putut să-i ajute pe William și pe Harry să-și rezolve conflictele

Jennie Bond, fostă corespondentă a BBC, a susținut că prinții Harry, în vârstă de 38 de ani și William, în vârstă de 41 de ani, erau totul pentru prințesa Diana, care și-a pierdut viața în 1997, la Paris, în urma unui accident rutier.

HRH PRINCESS OF WALESWith her sons Left: HRH PRINCE WILLIAM and Right: HRH PRINCE HARRY at Smith's Lawn, WindsorUniversal Pictorial Press PhotoCRP 249523 28.06.1987 *** Local Caption *** .
Prințesa Diana și băieții ei, 1987 / Foto: Profimedia

Citește și: Un fost soldat face dezvăluiri despre prințul Harry. Ar fi declanșat accidental alarma la palat, fiind în stare de ebrietate, în 2012

„Diana a fost o mamă devotată, iar cei doi băieți ai ei erau totul pentru ea”, a explicat Bond pentru OK! Magazine, ediția din UK, potrivit nypost.com

„Sunt convinsă că cea mai mare dorință a ei ar fi fost ca cei doi să se îmbrățișeze și să găsească o soluție pentru a-și rezolva conflictele”, a mai spus fosta jurnalistă, care a adăugat: „Dacă ar exista cineva care să-i ajute să revină la sentimente mai bune, atunci aceasta ar fi fost cu siguranță Diana”.

Citește și: Prințul Harry se teme că cel puțin unul dintre nepoții lui va ajunge ca el, rezerva: ”Mă doare!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri