Prince Harry Tours Belize To Mark Queen Elizabeth II's Diamond Jubilee
Actualitate

Prințul Harry. 2012. Getty Images

Un fost soldat face dezvăluiri despre prințul Harry. Ar fi declanșat accidental alarma la palat, fiind în stare de ebrietate, în 2012

Un fost soldat face dezvăluiri inedite despre prințul Harry. Acesta a povestit cum, „băut” fiind, Harry „a declanșat accidental alarma la Palatul St James, după ce a căzut pe butonul de panică din cabina santinelei”, notează Daily Mail. S-a întâmplat în 2012, pe când prințul se întorcea acasă, după miezul nopții, de la o petrecere.

Un răspuns prompt a fost declanșat, iar gardienii palatului și polițiști înarmați și-au făcut apariția pentru a vedea ce se întâmplă.

Ducele de Sussex, care avea 27 de ani la momentul presupusului incident, a fost descris ca fiind „foarte băut” de către soldatul care a servit în armată timp de mai bine de un deceniu înainte de a fi rănit în Afganistan. Prințul Harry era și el în armată la acea vreme, dar nu de serviciu în seara respectivă, așa că a mers să petreacă împreună cu prietenii civili, relatează The Sun.

Veteranul a povestit apoi cum polițiștii care au sosit să vadă ce se întâmplă l-au găsit prăbușit în cabină.

„Vorbea aiurea, fără sens. Când am încercat să-l ridicăm, a început să strige: 'Lasă-mă jos, nu am nevoie de ajutor'. Ne-a împins.”

L-au ajutat apoi pe prinț să se întoarcă în apartamentul său, unde a adormit imediat.

A doua zi dimineața, superiorii săi au insistat apoi ca incidentul să fie ținut secret, susține fostul soldat.

În autobiografia sa, „Spare”, Harry a indicat că acest stil de viață a fost o reacție la adolescența sa tulbure, descriind cum a luat droguri în adolescență doar pentru a încerca să simtă ceva. „Acesta a fost scopul meu principal. Să simt”.

Etichete: printul harry

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri