Prințul Harry/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry/ Profimedia

Prințul Harry poartă aceeași brățară de 20 de ani. Povestea emoționantă din spatele acestui accesoriu

Prințul Harry este un simbol al eleganței atunci când ia parte la evenimente importante. Ducele a prezentat întotdeauna o ținută impecabilă când reprezenta familia regală, însă nici acum nu a renunțat la acest obicei. Pe lângă piesele vestimentare impresionante, fratele prințului William poartă și accesorii, mai exact o brățară de argint. 

Soțul fostei actrițe, Meghan Markle, poartă această brățară de mai bine de 20 de ani și puțini știu că are o valoare sentimentală profundă pentru el. Harry a fost văzut cu acest accesoriu la cele mai importante evenimente din viața lui, la marile meciuri de polo, în ziua când a primit rezultatele la examenele de la școală, în fotografiile oficiale de la școală și chiar și în ziua nunții. 

Prințul Harry/ Profimedia
Prințul Harry/ Profimedia

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, mai zâmbitori ca oricând pe străzile din Germania. Gesturile de tandrețe i-au încântat pe trecători

Chiar dacă pentru unii poate părea un simplu accesoriu, fiind o brățară maro, cu cercuri argintii pe ea, dar povestea din spatele acesteia este una emoționant. Prințul Harry a primit brățara în timpul unei călătorii în Africa, în anul 1997, la puțin timp după moartea mamei sale, prințesa Diana, relatează Business Insider

„Am venit pentru prima dată în Africa în 1997, imediat după ce mama mea a murit. Tata ne-a spus mie și fratelui meu să ne facem bagajele. Am mers acolo pentru a scăpa de toată atenția care era asupra noastră în acea perioadă”, a declarat ducele de Sussex în urmă cu mai mult timp. 

Prințul Harry/ Profimedia
Prințul Harry/ Profimedia

Citește și: Gestul făcut de Meghan Markle care arată că relația dintre ea și prințul Harry s-a schimbat: „A părut foarte încrezătoare”

De atunci, prințul Harry vizitează în mod regulat Africa, atât pe plan personal, cât și pentru îndatoririle sale regale. Fiind atât de atașat de acest loc, ducele a dus-o și pe Meghan Markle în Botswana, în sudul Africii, la una dintre primele lor întâlniri.  

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri