Regina Elisabeta, Harry și Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry, criticați pentru vizita în Marea Britanie/ Getty Images

Cum au dezamăgit-o prințul Harry și Meghan Markle pe regina Elisabeta înainte de a se stinge din viață: „Nu au apărut!”

A trecut un an de la moartea reginei Elisabeta a II-a, iar acum ies la iveală noi detalii despre suferința acesteia. Potrivit unui fost angajat, aceasta i-a invitat pe prințul Harry și pe Meghan Markle să o sărbătorească împreună pe prințesa Lilibet, care împlinea un an, dar a fost refuzată.

„Chiar la ziua de naștere a lui Lilibet, regina Elisabeta nu a văzut-o”, a declarat Paul Burrell, fost angajat al suveranei, într-un interviu pentru Mirror.

„A văzut-o cu o zi înainte. Dar nu de ziua ei. Regina îi pregătise o prăjitură cu o lumânare pe ea. Dar ei nu au apărut niciodată. Acea lumânare nu a fost aprinsă”, a spus acesta.

Citește și: Ce face acum primul soț al lui Meghan Markle. Viața lui Trevor s-a schimbat radical: “Meghan l-a dărâmat când a cerut divorțul”

Declarațiile lui Burrell sunt, însă, contrazise de o sursă pentru Page Six, care a declarat că „nu există adevăr în spusele lui”.

Ducele și ducesa de Sussex s-au aflat în Anglia atunci când Lilibet a împlinit un an, pentru că avea loc Jubileul de Platină al reginei Elisabeta.

Harry, în vârstă de 38 de ani și Meghan Markle, de 42 de ani, au susținut că au sărbătorit-o pe Lilibet în cadrul unei petreceri în aer liber ce a avut loc în grădina de la Frogmore Cottage.

Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia
Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

În aceeași zi, regina Elibabeta trebuia să participe la un eveniment, însă l-a anulat din cauza problemelor de sănătate.

„A doua zi, ea a cerut ca aceștia să vină să bea un ceai, însă i s-a spus că au plecat. „Cum adică au plecat”, ar fi întrebat regina. I s-a spus că s-au dus în America”, a mai mărturisit Burrell.

Prințul Harry și Meghan Markle, în centrul unor controverse

În ultima perioadă au ieșit la iveală mai multe detalii despre relația dintre prințul Harry și Meghan Markle, presa internațională speculând că cei doi au probleme în căsnicie. Mulți experți și-au dat cu părerea despre posibila ruptură dintre ducii de Sussex, însă chiar și așa, se pare că fratele mai mic al prințului William nu ar lua în considerare un divorț. 

Kate Mansfield, experta în relații de cuplu, a declarat pentru publicația Mirror că sunt puține șanse ca Harry să decidă să divorțeze și a explicat care ar fi motivele pentru care ducele nu ia acest pas în considerare. 

„Este foarte puțin probabil ca Harry să divorțeze vreodată de Meghan. Divorțul în cercurile regale este foarte descurajat, deși se întâmplă desigur”, a declarat Kate, adăugând că Harry are o traumă lăsată de moarte mamei sale care îi influențează deciziile când vine vorba despre relații. 

Citește și: Cum a rămas prințul Harry fără contractul cu platforma de streaming. Ducele de Sussex voia să facă interviuri cu Vladimir Putin

„Pentru Harry, după ce și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, este probabil să existe o rană semnificativă de abandon care l-ar putea ține chiar și într-o căsnicie nefericită. Pierderea unui părinte îi determină pe majoritatea oamenilor să dezvolte o anxietate de atașament care, dacă nu este tratată, poate crea tendința de a rămâne în relații, indiferent de cum se simt de fapt.”, a mai spus experta în relații de cuplu. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri