printul harry si meghan markle
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle își pierd urmăritorii de pe Instagram / Foto: Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle, departe de a face pace cu familia regală britanică. Cea mai recentă decizie ar fi stârnit tensiuni

Răsturnare de situație în familia regală britanică. După luni de zile în care s-a vorbit despre o împăcare între Meghan Markle și prințul Harry și rudele lor, acum se pare că totul a luat o întorsătură neașteptată după ce aceștia au anunțat că nu vor participa la următorul eveniment de comemorare a prințesei Diana.

Potrivit lui Penny Junor, jurnalistă și scriitoare apropiată familiei regale britanice, Meghan Markle și prințul Harry nu-și doresc să facă pace cu rudele lor.

”Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt interesați să facă lucrurile să funcționeze cu familia regală britanică”, a declarat Penny Junor, potrivit Daily Star.

Citește și: Prințul Harry, mai fericit ca niciodată de când a devenit tată de fată: ”O adoră pe Lili, au o legătură magică!”

Conform sursei citate, ducele și ducesa de Sussex au fost invitați la un eveniment organizat în memoria prințesei Diana. Ei au refuzat, însă, să participe la eveniment, iar informația a fost confirmată și de un purtător de cuvânt, care a precizat că prințul Harry nu va lua parte la petrecere.

Jurnaliștii britanici sunt, însă, de părere că această decizie va afecta relația dintre Harry și William, fratele său.

Prinții William și Harry/ Getty Images
Prinții William și Harry/ Getty Images

”Este jenant că nu vin. Cu cât stau mai mult acolo, cu atât va fi mai dificil să revină și să se apropie de rudele lor. Trebuie să muncească mult, este rușinos că nu se întorc. Arată clar că nu sunt interesați să facă lucrurile să funcționeze.”, a declarat Penny Junor.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle vor să o întâlnească pe regina Elisabeta: ”Au nevoie disperată de această legătură!”

Meghan Markle și prințul Harry își vor boteza fetița în Los Angeles

Deși s-a vorbit despre faptul că prințul Harry și Meghan Markle își doresc o întâlnire cu regina Elisabeta a II-a pentru a vorbi despre botezul fiicei lor, pe care și-ar fi dorit să o creștineze la Castelul Windsor, acum, presa internațională scrie că aceștia ar fi decis să organizeze evenimentul în Los Angeles.

Potrivit unei surse apropiate acestora, Meghan Markle și prințul Harry ar fi decis să-și creștineze fiica în California, SUA.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a le întinde o mâna lui Meghan și Harry. Gestul suveranei britanice arată că vrea să fie pace în familie

Meghan Markle a născut la începutul lunii iunie

La începutul lunii iunie, fosta actriță și prințul Harry au anunțat că în viața lor a apărut Lillibet (Lili) Diana Mountbatten-Windsor, micuța care a primit două nume cu rezonanță în familie.

„Lili este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prinţesa de Wales”, se menţionează într-un comunicat al cuplului. Micuța a venit pe lume vineri, 4 iunie, la un spital din Santa Barbara, California, aflat la doar 10 minute de reședința lor din Montecito.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?