regina elisabeta, meghan markle, printul harry
Divertisment

Regina Elisabeta a II-a / Foto: Profimedia

Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle vor să o întâlnească pe regina Elisabeta: ”Au nevoie disperată de această legătură!”

A trecut o săptămână de zile de când s-a aflat că Meghan Markle și prințul Harry au solicitat o întâlnire cu regina Elisabeta a II-a. Deși inițial s-a spus că aceștia își doresc o întâlnire cu ea pentru a i-o prezenta pe fiica lor, micuța Lilibet Diana, adevărul ar fi altul.

Potrivit unor experți regali citați de express.co.uk, Meghan Markle și prințul Harry sunt ”disperați” să seteze o întâlnire cu regina Elisabeta, întrucât au nevoie de acest lucru pentru a-și consolida imaginea printre fanii lor din Statele Unite ale Americii.

Citește și: Cine este singurul membru al familiei regale care nu-i va ierta pe Meghan Markle și pe Harry: ”Este foarte furioasă!”

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Jurnalistul Andrew Pierce a explicat pentru Daily Mail, că Meghan Markle și prințul Harry își doresc să păstreze legătura cu cea mai cunoscută femeie de pe planetă pentru a continua să se bucure de succes în rândul oamenilor din Statele Unite ale Americii.

”Știu că singura lor capacitate de ”vânzare” este conexiunea cu Regina, una dintre cele mai cunoscute femei de pe planetă. Acesta este motivul pentru care își doresc să o vadă. Totul este despre ”produsul Harry” și ”produsul Meghan”, a explicat jurnalistul, conform express.co.uk.

Citește și: Planurile care detaliază ce se va întâmpla după moartea reginei Elisabeta a II-a, deconspirate. Înmormântarea, la 10 zile de la deces

”Au nevoie să păstreze legătura cu familia regală britanică.”, a mai adăugat el, potrivit sursei citate.

Prințul Harry și Meghan Markle vor să o boteze pe Lilibet la Castelul Windsor

Harry și Meghan vor să o boteze pe Lilibet la castelul Windsor, lucru care bucură pe toți iubitorii Casei Regale, care, cel mai probabil își pierduseră speranța într-o reconciliere.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a le întinde o mâna lui Meghan și Harry. Gestul suveranei britanice arată că vrea să fie pace în familie

Harry și Meghan au făcut această cerere, dar mulți oameni sunt șocați de curajul ei. Poate că vor cu adevărat să o vadă pe regină, dar este uluitor, având în vedere ceea ce au făcut în acest an … Regina ține foarte mult la Harry și i-ar plăcea să-i vadă pe Lilibet și pe fratele ei Archie. Dar curtenii sunt surprinși de mișcare, mai ales din partea lui Meghan, după ce s-a întâmplat’, a declarat o sursă pentru The Sun.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri