william-kate-charlotte-george-prima-zi-de-scoala
Divertisment

William și Kate îi duc la școală pe Charlotte și George. / Foto: Profimedia

Prințul William, imagine adorabilă de Ziua Tatălui, alături de cei trei copii ai săi. Prințul Louis, ștrengar ca de fiecare dată

Relaxați, zâmbitori și asortați, William, prințul de Wales, și cei trei copii ai săi au oferit publicului o imagine plină de bucurie de Ziua Tatălui.

Într-una dintre cele două fotografii oficiale lansate pentru a marca această sărbătoare, prințul George (nouă ani) și prințesa Charlotte (opt ani) privesc către tatăl lor, în timp ce prințul Louis (cinci ani) se uită direct în cameră și își prinde brațele de gâtul lui William.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prințul William i-a adus un omagiu subtil și regretatei sale bunici, pozând pe banca din Windsor inaugurată în aprilie 2016 pentru a marca ziua când regina Elisabeta a împlinit 90 de ani.

Fotografiile au fost făcute de prietenul familiei, Millie Pilkington, anul acesta.

Fiecare dintre acestea reprezintă o dovadă a relației apropiate dintre William și copiii săi. Recent, el a povestit că le prezintă celor mici viața oamenilor fără adăpost, o lecție pe care a primit-o de la prințesa Diana. 

În primul său interviu de când a devenit prinț de Wales, moștenitorul tronului, în vârstă de 40 de ani, a explicat că și-a dorit foarte mult să „facă o diferență” prin construirea unui complex de locuințe sociale în ducatul de Cornwall.

El a făcut dezvăluiri despre conversațiile pe care le are cu copiii săi pe această temă.

Citește și: Cum ar putea deveni Meghan Markle cel mai bine plătit influencer din lume. Ducii de Sussex au cheltuieli anuale exorbitante

„Pe drumul spre școală, discutăm despre ceea ce vedem. Când eram la Londra, obișnuiam să vedem oameni fără adăpost care stăteau în afara supermarketurilor și vorbeam despre asta”. „Îi întrebam pe copii: 'De ce credeți că sunt acolo? Ce se întâmplă?'. Consider că este în interesul nostru, consider că este corect să-i expunem la momentul potrivit vârstei lor, în dialogul potrivit, ca să poată înțelege ce se întâmplă”.

El a adăugat că le va arăta că „trebuie să facem mai mult pentru a ajuta la îmbunătățirea vieții altora”.

Prințul și-a exprimat frustrarea în legătură cu faptul că guvernul, consiliile și organizațiile de caritate doar „gestionează” criza persoanelor fără adăpost, în loc să o prevină.

Acum el lucrează la un „proiect cu adevărat mare” care speră să aibă un impact puternic în îmbunătățirea condițiilor de trai pentru persoanele fără adăpost.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri