Prințul Harry și William
Divertisment

Prințul William se teme că dezvăluirile făcute de Harry i-ar ruina relația cu familia regală / Getty Images

Prințul William, revoltat de comportamentul lui Harry după ce s-a mutat în SUA: ”Succesul de la Hollywood i s-a urcat la cap!”

A trecut o lună de zile de când a fost difuzat interviul acordat de Meghan Markle și prințul Harry lui Oprah Winfrey, iar dezvăluirile făcute de aceștia continuă să stârnească controverse. Ba mai mult, acum ies la iveală noi detalii despre conversația purtată de Harry cu William.

La o lună de zile de când Meghan Markle și prințul Harry au adus acuzații dure familiei regale, relația dintre prințul Harry și prințul William este compromisă. Ba mai mult, o sursă apropiată celor doi a dezvăluit pentru US Weekly, că William i-ar fi reproșat lui Harry că ”a pus succesul pe primul plan, mai presus de familie”.

Citește și: Idris Elba a fost DJ la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Ce spune acum despre cei doi

”Conversația pe care Harry și William au avut-o după marele interviu nu s-a terminat prea bine”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru publicația Us Weekly, continuând: ”William simte că Harry a exagerat de când s-a mutat în California – că succesul de la Hollywood i s-a urcat la cap”.

Ce dezvăluiri au făcut Meghan Markle și prințul Harry

La începutul lunii martie, cei doi i-au acordat un interviu lui Oprah Winfrey, în cadrul căruia ducii de Sussex au acuzat Casa Regală de Windsor de rasism și indiferență. Conform susținerilor acestora, un membru al Casei Regale s-ar fi întrebat „cât de închisă ar urma să fie pielea” fiului lor, Archie.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul de două ore difuzat duminică noapte la postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. „M-a durut”, a mărturisit el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri