The Duke & Duchess Of Sussex Visit Sussex
Divertisment

Meghan Markle a vrut să nască acasă și primul copil, dar au apărut complicații

Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

Meghan Markle și-a deschis sufletul în fața celebrei realizatoare americane Oprah Winfrey și a vorbit chair și despre relația tumultuoasă pe care o are cu tatăl ei. ”Îl privesc pe Archie și nu-mi imaginez că aș putea face ceva care să-l rănească.”, a spus soția prințului Harry.

Meghan Markle a vorbit pentru prima dată despre relația complicată pe care o are atât cu tatăl ei, Thomas Markle, dar și cu sora ei vitregă, Samantha Markle.

Citește și: Averea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, dezvăluită. Cifra, surprinzătoare pentru mulți

Astfel, în cadrul interviului pe care i l-a acordat lui Oprah, Meghan Markle a vorbit despre tensiunile pe care le-a avut cu tatăl ei.

Întrebată de Oprah dacă s-a simțit trădată atunci când a aflat că tatăl ei „lucra cu tabloidele” la realizarea fotografiilor paparazzi, Meghan a spus: ”tabloidele au cunoscut [locația tatălui ei] de aproximativ o lună și au decis să țină informația până în duminica dinaintea nunții noastre pentru că doreau să creeze dramă.”

”L-am sunat pe tatăl meu și l-am întrebat [despre organizarea fotografiilor și dacă el a fost implicat], el a spus: ”Nu, absolut nu”, a continuat ducesa în clipul de luni de la CBS This Morning. 

”Am spus:” Instituția nu a intervenit niciodată [pentru] pentru noi, dar pot încerca să intervină și să înceteze povestea asta. Dar dacă fac asta o dată, nu vom putea folosi același efect de pârghie pentru a ne proteja copiii într-o bună zi.”, continuând:  ”Am nevoie doar să-mi spui și dacă îmi spui adevărul, te putem ajuta”, iar el nu a putut face asta”, a spus Meghan, precizând, de asemenea, că nu-și poate imagina cum un părinte poate fi atât de dur.

Citește și: Meghan Markle, mărturisiri tulburătoare: ”Nu mai voiam să fiu în viață!” Ce a spus prințul Harry despre relația cu tatăl lui

”Mă uit la Archie, mă gândesc la acest copil [pe care îl așteaptă n.r] și eu cu adevărat nu-mi pot imagina că aș putea să fac ceva pentru a provoca în mod intenționat durere copilului meu. Nu-mi pot imagina. Deci, mi-e greu să împac asta.”, a spus fosta ducesă de Sussex.

De asemenea, Meghan Markle a vorbit și despre relația pe care o are cu Samantha, fiica tatălui ei din prima căsnicie.

Cred că ar fi foarte greu să spui totul atunci când nu mă cunoști. Aceasta este o situație foarte diferită de cea cu tatăl meu – când vorbești despre trădare, trădarea vine de la cineva cu care ai o relație, nu? Nu mă simt confortabil să vorbesc despre oameni pe care chiar nu îi cunosc”, a continuat ea.

”Ultima oară când am văzut-o pe Samantha a fost aproximativ acum 19 ani și, înainte de aceasta, cu 10 ani în urmă”, a spus Meghan, continuând: ”Și-a schimbat numele de familie înapoi în Markle, cred că asta după ce am început să mă întâlnesc cu Harry. Deci, cred că asta spune destul de multe.”, a mai adăugat ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri