Prince of Wales visits Moss Side
Divertisment

William, prințul de Wales, în vizită la Moss Side Millennium Powerhouse. Profimedia

Prințul William, surprins de întrebarea unui puști de 11 ani: Nu știu câți bani am în bancă

Prințul William a mărturisit că „nu știe” câți bani sunt în contul său bancar, după ce un puști de 11 ani l-a surprins cu o întrebare legată de finanțele sale, în timpul unei vizite în Manchester, arată Daily Mail.

Fiul cel mare al regelui Charles s-a întâlnit cu mai mulți adolescenți și tineri, în cadrul The Hideaway Youth Project, în Moss Side.

Amir Hassan, în vârstă de 11 ani, l-a surprins pe prinț și l-a făcut să râdă, când l-a întrebat: „Câți bani ai în contul tău bancar?”

Şcolarul a povestit mai târziu că moştenitorul tronului i-a spus că „nu ştie”.

Nu se știe exact ce avere netă are prințul, dar The Sunday Times sublinia după moartea reginei că William a moștenit Ducatul de Cornwall de la tatăl său, notează Daily Mail. Activele nete ale ducatului erau evaluate la mai mult de 1 miliard de lire sterline la sfârşitul lunii martie 2022, cea mai mare parte a acestora provenind din investiţii imobiliare.

Ducatul de Cornwall a reprezentat o sursă de venit pentru Charles timp de mai bine de jumătate de secol. O mare parte din proprietate cuprinde terenuri agricole, dar include şi case şi proprietăţi comerciale, păduri, râuri, zonă de coastă şi aproximativ o treime din parcul naţional Dartmoor, unde cândva existau staniu şi cupru.

Prințul în vârstă de 41 de ani a marcat prin prezența sa în Manchester lansarea Royal Foundation Community Impact Project, unde i s-a alăturat primarul Andy Burnham, pentru a sprijini inițiativa în folosul comunității cu o finanțare de 100.000 de lire sterline.

William a fost fotografiat îmbrățișând-o pe Barbara Reid, mama lui Jessie James, adolescentul împușcat mortal în 2006 într-un parc din Moss Side. De asemenea, prințul de Wales a fost văzut oferind unei copile o brățară a prieteniei.

Prince of Wales visits Moss Side
William, prințul de Wales, o îmbrățișează pe Barbara Reid, în timpul vizitei la Moss Side Millennium Powerhouse. Profimedia

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri