Marlon Brando, elvis presley și Rita Moreno
Actualitate

Rita Moreno a avut o relație de opt ani cu Marlon Brando, dar a ieșit la câteva întâlniri și cu Elvis Presley. / Foto: Profimedia

Rita Moreno, relație tumultoasă cu Marlon Brando: l-a înșelat cu Elvis Presley doar pentru a-l face gelos. Ce spune actrița despre ei

Actrița Rita Moreno și regretatul Marlon Brando au avut o relație tumultoasă vreme de opt ani. Despărțiri și împăcări, înșelat și alte relații paralele au fost presărate în legătura lor de pe vremea epocii de aur a Hollywodului. Elvis Presley a fost cel cu care Rita Moreno a început să iasă pentru a se răzbuna pe Brando.

Rita Moreno e o prezență efervescentă și astăzi, la 89 de ani. Celebra actriță a fost invitată în emisiunea "The View", unde a făcut câteva declarații incendiare, scriu cei de la People.

Citește și: Priscilla Presley, dezvăluiri despre mariajul cu Elvis: ”Deveneam nervoasă când mergea singur undeva, femeile gravitau în jurul lui!”

Aceasta a povestit cum s-a răzbunat pe Marlon Brando după ce a aflat că acesta o înșela. Și-a găsit un partener cu care a ieșit la câteva întâlniri. Nu a convins-o foarte tare că este persoana potrivită pentru ea, dar numele cu greutate al acestuia a fost suficient pentru ca Marlon Brando să facă adevărate crize de gelozie. Nimeni altul decât Elvis Presley a fost bărbatul cu care Rita Moreno a acceptat să iasă în oraș. "Drăguț, dar plictisitor", îl descrie astăzi Moreno pe Presley.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


"Am găsit lenjerie intimă în casa lui (Marlon Brando - n.r.). Am fost devastată la acel moment, eram naivă și furioasă. Chiar a doua zi mi-a sunat telefonul", a povestit Rita Moreno în emisiunea "The View" despre cum a luat decizia de a-l înșela pe Brando cu Elvis.

Managerul Rock'N'Roll-ului a sunat-o pe actriță pentru a-i spune că Elvis a fost impresionat de ea când a văzut-o întâmplător la o gală și că i-ar plăcea să o întâlnească personal. Rănită și dornică de răzbunare, aceasta a răspuns afirmativ invitației, ceea ce s-a transformat în câteva întâlniri, însă nimic spectaculos. Conform lui Moreno, Elvis Presley era un bărbat "drăguț, dar plictisitor".

În scurt timp, Marlon Brando a aflat și "turbat de furie", a început să facă scandal și să arunce cu scaune, în timp ce Rita era complet satisfăcută de faptul că-i plătise cu aceeași monedă.

Citește și: Joan Collins, exemplu de eleganță și rafinament la 88 de ani. Actrița din “Dinastia”, mândră la brațul soțului de 56 de ani

Rita Moreno a avut o relație de opt ani cu Marlon Brando

Pe când avea doar 22 de ani, Rita Moreno a început o relație cu Marlon Brando. Aceștia erau unele dintre cele mai în vogă staruri ale anilor '50, iar actrița a mărturisit mereu că actorul din "Nașul" a fost una dintre marile ei iubiri.

În 2013, Rita Moreno a vorbit despre relația agitată cu craiul acelor vremuri, dezvăluind că a inclus o tentativă de sinucidere, dar și un avort. Cei opt ani în care a fost alături de acesta au fost foarte tumultoși, iar cel care a ajutat-o să se recupereze și să-și pună ordine în gânduri șți în viață a fost bărbatul care i-a și devenit soț în 1965, Leonard Gordon. Cu timpul, Marlon Brando a devenit un prieten de familie al celor doi soți.

Citește și: Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith, la fel de indragostiti ca in tinerete. Povestea lor de iubire e un exemplu la Hollywood

Rita Moreno, una dintre cele mai reputate actrițe din toate timpurile

Rita Moreno
Rita Moreno, 2021 / Foto: Profimedia

Rita Moreno este unul dintre puținii artiști care au obținut statutul EGOT, câștigand două Emmy, un Grammy, un Oscar și un Tony.

În plus, în afară de trofeele menționate, Moreno a câștigat premiul Life Achievement oferit de Guild Screen Actors și Onoarea Centrului Kennedy, precum și Medalia Prezidențială a Libertății.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri