Elvis și Priscilla Presley
Divertisment

Elvis și Priscilla Presley / Getty Images

Priscilla Presley, dezvăluiri despre mariajul cu Elvis: ”Deveneam nervoasă când mergea singur undeva, femeile gravitau în jurul lui!”

Priscilla și Elvis Presley au fost căsătoriți șase ani de zile, iar acum, în cadrul unui interviu pentru revista People, actrița a vorbit despre căsnicia lor, mărturisind că era foarte geloasă.

Priscilla Presley l-a cunoscut pe Elvis când avea doar 14 ani. Opt ani mai târziu, în 1967, cei doi s-au căsătorit. Mariajul lor a durat, însă, doar șase ani, însă actrița a declarat în repetate rânduri că au trăit o poveste de iubire magică. Totuși, ea n-a fost lipsită de provocări, după cum a mărturisit actrița.

În cadrul unui interviu pentru People, actrița a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu Elvis.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Georgina Rodriquez, iubita lui Ronaldo, cuceritoare într-un costum cu corset și decolteu amplu, la Festivalul de Film de la Veneția

Doamne, am fost nevoită să învăț totul.”, a spus Priscilla care a trăit alături de un megastar, care era curtat mereu de fani.

”Femeile gravitau în jurul lui, așa că eram nervoasă atunci când mergea singur într-un loc. Aș fi mers cu el chiar și să-și curețe dinții. Mereu eram cu ochii pe el, pentru că toată lumea era în extaz după el.”, a mai declarat actrița.

priscilla presley elvis presley
Priscilla Presley și Elvis / Getty Images

Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, l-a cunoscut pe Elvis când avea doar 14 ani. La 20 d ani, însă, când el cunoscuse deja succesul cu piese precum ”Hound Dog” și ”Don't Be Cruel”, ea a știut că trebuie să facă orice ca să-l aibă. ”Voiam să merg oriunde cu el. Aș fi plâns dacă nu puteam să-i fiu alături.”, a mai mărturisit actrița, care s-a căsătorit cu Elvis când avea doar 21 de ani, iar el 32.

Citește și: Prințesa Mako a Japoniei rupe tradiția imperială. Renunță la titlu și la avere pentru a se mărita, anul acesta, cu un "om de rând"

”Eram pregătită mereu să-l întâmpin la ușă. Îmi plăcea să am grijă de el, să-l iubesc. Aveam un limbaj al nostru, trebuia să-l avem pentru că eram înconjurați mereu de oameni. A fost o perioadă bună.”, și-a mai amintit actrița.

Priscilla Presley a declarat că Elvis n-a văzut-o niciodată nemachiată

În cadrul unui alt interviu, în urmă cu câțiva ani, că Elvis nu a văzut-o niciodata nemachiată în cei șase ani. Era epoca hippie, a revolutiei sexuale, iar toate fetele preferau un machiaj foarte puternic al ochilor, încercând să refacă look-ul celebrei Brigitte Bardot.

Citește și: Festivalul de Film de la Veneția 2021. Ținutele spectaculoase purtate de vedete la ceremonia de deschidere

”M-a învăţat mereu să păstrez o aură de mister, chiar în cadrul unei relaţii, să nu dezvălui nimic. Unele lucruri trebuie să rămână secrete.”, a declarat Priscilla în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Aceasta susţine că a folosit mereu un pic de machiaj şi că soţul său nu a văzut-o niciodată îmbrăcându-se. ”Dorea să vadă rezultatul final şi cred ca şi astăzi bărbaţii nu vor să vadă cum se pregătesc soţiile lor, ei vor să vadă cum arată la sfârşit”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri