Priyanka Chopra/ Profimedia
Divertisment

Priyanka Chopra/ Profimedia

Priyanka Chopra, fotografie rară din copilărie. Actrița i-a adus un omagiu bunicii sale: „A fost o persoană foarte importantă”

Priyanka Chopra a împărtășit cu fanii o fotografie foarte rară din copilăria ei, în timp ce îi aduce un omagiu emoționant bunicii sale. Actrița continuă să fie foarte apropiată de familia ei chiar dacă este departe de ea.

Într-o postare pe contul său de Instagram, soția lui Nick Jonas, în vârstă de 39 de ani, le-a arătat celor aproape 80 de milioane de urmăritori o fotografie extrem de rară din timpul copilărie sale. Actrița se afla alături de mama, sora și bunica ei, celebrând astfel ziua de naștere a celei care i-a marcat  existența. În a doua fotografie Priyanka stătea alături de bunica ei, pe care a numit-o „Nani”. 

Citește și: Fiica Priyankăi Chopra și a lui Nick Jonas s-a născut prematur, prin mamă-surogat, și e încă în spital. Părinții i-au pregătit camera

„Azi era ziua de naștere a lui Nani (bunica mea). Ea m-a ajutat să cresc în timp ce mama și tata și-au continuat studiile și carierele medicale. Ea a avut un rol important în educația mea. A fost o persoană foarte importantă pentru mine. Mă simt atât de norocoasă că am avut atâtea figuri materne puternice în viața mea. Sunt atât de recunoscătoare pentru toți. Îmi e dor de tine, Nani!”, a scris Priyanka Chopra la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea actriței a strâns peste un milion de aprecieri, fanii grăbindu-se să-i lase comentarii cu emoticoane în formă de inimă, în timp ce alții i-au urat bunicii ei un „la mulți ani”. De asemenea, unul dintre fani a scris: „Arătai atât de drăguț în copilărie”, în timp ce altul a scris: „Păreai de atunci să fii o super vedetă!.” 

Priyanka Chopra a devenit celebră după ce a câștigat Miss World în 2000 

Priyanka Chopra a cunoscut faima la vârsta de 17 ani, în India, atunci când a fost încoronată Miss World în anul 2000. Ulterior, aceasta a jucat în câteva filme la Bollywood, iar primul ei film de succes a fost „The Hero: Love Story of a Spy”, din 2003.

Citește și: Priyanka Chopra și Nick Jonas au împlinit trei ani de la căsătorie. Mesajul emoționant făcut public de actriță

A devenit o stea în India, iar ulterior s-a mutat în SUA, unde a primit rolul din „Quantico”, producție difuzată între 2015 - 2018. De asemenea, a apărut în 2017 în filmul „Baywatch”, și în 2019 în „Isn't It Romantic”. Acum, actrița în vârstă de 38 de ani a apărut și în Matrix 4.
 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri