Priyanka Chopra și Nick Jonas/ Instagram
Divertisment

Priyanka Chopra și Nick Jonas/ Instagram

Priyanka Chopra, prima fotografie cu fiica ei și a lui Nick Jonas. Micuța a stat 100 de zile în spital înainte să fie adusă acasă

Priyanka Chopra a împărtășit cu fanii săi prima fotografie alături de fiica ei și a lui Nick Jonas. Actrița a dezvăluit că micuța Malti Marie a petrecut 100 de zile în spital, înainte ca cei doi părinți să o aducă acasă, din cauza unor probleme de sănătate. 

Într-o postare pe contul său de Instagram, actrița, în vârstă de 39 de ani, le-a arătat fanilor prima imagine cu fiica ei pe care o are împreună cu soțul, Nick Jonas, în vârstă de 29 de ani. Postarea de Ziua Mamei a venit însoțită de un mesaj emoționant. Actrița și artistul din trupa Jonas Brothers sunt foarte fericiți că pot fi alături de micuța lor Malti Marie, petrecând timp de calitatea cu aceasta. 

Citește și: Priyanka Chopra, fotografie rară din copilărie. Actrița i-a adus un omagiu bunicii sale: „A fost o persoană foarte importantă”

„De Ziua Mamei nu puteam să nu reflectăm la aceste ultime luni și la rollercoaster-ul de emoții prin care am trecut și pe care mulți oameni l-au experimentat. După cele 100 de zile în care fiica noastră a stat în spital, acum este în sfârșit acasă. Călătoria fiecărei familii este unică și necesită un anumit nivel de credință. Aceste luni au fost o provocare, dar, în același timp, aceste momente sunt prețioase și fermecătoare”, a scris fosta Miss World la descrierea postării. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Priyanka Chopra a continuat mesajul său exprimându-și recunoștința față de cadrele medicale care au avut grijă de Malti Marie în timpul petrecut în spital. Actrița a continuat să spună că  ea și familia ei sunt gata să înceapă să petreacă mai mult timp împreună. 

„Suntem foarte bucuroși că fetița noastră este în sfârșit acasă și vrem doar să mulțumim fiecărui doctor, asistent medical și specialist de la Rady Children’s La Jolla și Cedar Sinai, Los Angeles, care a fost acolo cu abnegație la fiecare pas. Următorul nostru capitol începe acum, iar copilul nostru este cu adevărat minunat. Mami și tati te iubesc. La mulți ani de Ziua Mamei tuturor mamelor și celor care au avut grijă de mine. Ați făcut ca totul să pară ușor. Mulțumesc!”, a menționat ea.

De asemenea, actrița nu a uitat să-și exprime dragostea pentru soțul ei, care a rămas alături de ea pe tot parcursul aceste călători de a deveni părinți. 

„Nu există nimeni cu care aș prefera să fac asta în afară de tine. Mulțumesc că m-ai făcut mamă @nickjonas te iubesc”, a scris aceasta. 

Citește și: Fiica Priyankăi Chopra și a lui Nick Jonas s-a născut prematur, prin mamă-surogat, și e încă în spital. Părinții i-au pregătit camera

Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit în 2018, la puțin timp după ce și-au început relația. Anunțul că cei doi așteaptă o fiică printr-o mamă surogat i-a uimit pe toți. Luna trecută, publicația TMZ au dezvăluit că numele copilului lor va fi Malti Marie. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri