Joey King și Steven Piet/ Profimedia
Divertisment

Joey King și Steven Piet/ Profimedia

Proaspăt căsătorită, Joey King a fost pozată în costum de baie în Italia. Actrița și soțul ei s-au distrat pe cinste în luna de miere

Joey King, actrița cunoscută pentru rolul din „Kissing Booth” și-a etalat silueta într-un costum de baie negru, foarte îndrăzneț, în timp ce se distra alături de proaspătul ei soț, regizorul Steven Piet. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu o săptămână și au decis să-și petreacă luna de miere în Europa. 

Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 24 de ani, și soțul ei în vârstă de 32 de ani, s-au bucurat de vremea însorită din Italia, petrecându-și timpul pe o barcă aflată pe Lacul Como. Imaginile vin la doar o săptămână de când aceștia s-au căsătorit în Mallorca, Spania, unde au participat doar cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei, potrivit People

Joey King și Steven Piet/ Profimedia
Joey King și Steven Piet/ Profimedia

Citește și: Joey King a devenit cunoscută în copilărie, iar acum s-a transformat într-o actriță sigură pe ea. Noua parteneră de film a lui Brad Pitt a apărut cu un decolteu abisal la premiera "Bullet Train"

Joey și-a etalat formele voluptoase în costumul de baie negru, întreg, pe care l-a prins cu o curea în talie, în timp ce Steven a purtat un șort de baie asortat cu soția sa. Cei doi au petrecut câteva ore la o sesiune de înot, iar ulterior au luat prânzul în aer liber. 

Lacul Como, destinația pe care cei doi au ales-o pentru luna de miere, se află în regiunea Lombardia din nordul Italiei, fiind o stațiune de lux situată la poalele Alpilor. Lacul are trei ramuri subțiri care se întâlnesc în orașul Bellagio. În partea de jos a brațului de sud-veste se află orașul Como, garda arhitecturii renascentiste și a unui funicular care ajunge până la orașul de munte Brunate.

Joey King și Steven Piet/ Profimedia
Joey King și Steven Piet/ Profimedia

Citește și: Cum arată azi puștoaica adorabilă din „Crazy, Stupid, Love”. Joey King este una dintre cele mai în vogă actrițe și va juca alături de Brad Pitt

Joey King și Steven Piet sau cunoscut în 2019, când Piet a regizat două episoade din miniseria „The Act”. Ulterior, în martie 2022, actrița și-a anunțat logodna pe contul de Instagram, cu fotografii din momentul când a fost cerută în căsătorie, numindu-l „un adevărat vis”.

„Nu am știut niciodată că fericirea poate fi atât de puternică încât să-ți ia aerul din plămâni, copleșind fiecare parte din tine încât nu te poți abține să nu simți cum îți ies ochii din orbite din cauza bucuriei incontestabile. Nu am știut niciodată că prezența și inima unei persoane poate fi simțită ca un adevărat cămin. Nu am știut niciodată că dragostea poate fi atât de indiscutabil de frumoasă. Nu am știut niciodată până la tine. Data a fost 2/2/22 când m-ai cerut în căsătorie și m-ai făcut cea mai norocoasă doamnă în viață”, a mai scris actrița.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri