jessica simpson
Divertisment

Raspunsul cantaretei Jessica Simpson pentru jurnalista care a criticat-o ca a aparut asa la o gala de moda

Jessica Simpson a decis sa rupa tacerea si sa raspunda comentariilor facute despre ea de editorul Vogue, Sally Singer.

Sally a scris ca la Gala Met din 2007, la care Simpson a participat alaturi de John Mayer, "decolteul ei s-a revarsat pe covorul rosu". In acel an, artista a imbracat o rochie metalica semnata de Roberto Cavalli, pe care a prezentat-o la bratul creatorului de moda.

"La cina, bustul ei generos era vis-a-vis de mine, pe un platou", a adaugat jurnalista, care a specificat ca iubitul Jessicai de la vremea respectiva nu isi putea dezlipi mainile de pe cantareata, cu toate ca erau in public.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Jessica a rupt tacerea si a explicat ca se simte atacata si facuta de rusine de Sally Singer: "M-am detestat pe mine insami si mi-am urat corpul ani de zile. Sa citesc acum acest articol in care sunt criticata din cauza sanilor mei imi provoaca greata. Am asteptat cu interes editorialul despre cel mai anticipat eveniment vestimentar, dar sunt dezamagita."

Dupa cuvintele scrise de Jessica Simpson pe Instagram, reprezentantii Vogue si-au cerut scuze fata de cantareata: "Ne pare rau ca s-a simtit umilita de anecdota din editorialul nostru despre gala Met. Aceasta nu a fost niciodata intentia noastra, dar ii intelegem reactia si ne cerem scuze ca am inclus-o."

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?