Adele și Rich Paul
Divertisment

Adele și Rich Paul / Getty Images

Răsturnare de situație. Ce a făcut Rich Paul după ce Adele a negat că ar exista probleme în relația de cuplu

Adele a fost în centrul atenției în ultimele săptămâni, după ce și-a anulat concertele din Las Vegas, iar unele voci au vorbit despre existența unor probleme în relația cu Rich Paul. După ce artista a negat acest lucru, acum un alt detaliu a stârnit comentarii.

La doar câteva zile după ce Adele a făcut public un mesaj prin care și-a dorit să pună capăt speculațiilor privind problemele în relația de cuplu cu managerul sportiv, acum, însă, un detaliu ieșit la iveală nu face decât să înțețească aceste comentarii.

Citește și:O tânără supărată foc că Adele și-a anulat rezidența din Las Vegas s-a filmat și a postat pe Tik Tok. Ce a urmat apoi

Mai exact, la sfârșitul săptămânii trecute, Rich Paul a organizat o petrecere la el acasă la care au luat parte numeroase staruri de la Hollywood, însă cea care a lipsit a fost chiar Adele.

În imaginile surprinse de papparazzi apar mai multe vedete de la Hollywood care sosesc la locuința lui Rich Paul, care a găzduit o petrecere fastuoasă. Kevin Hart și LeBron James s-au numărat printre invitați, însă Adele, partenera lui Rich Paul, a fost cea care a lipsit. Mai mult de atât, surse apropiate acestora au precizat că aceasta nici nu s-ar fi aflat în țară în momentul în care a avut loc petrecerea.

Citește și: Adele a fost afectată de comentariile primite după divorț: „De ce nu mă plac?”

 

Ce a spus Adele după ce s-a zvonit că are probleme în relație

Zilele trecute, artista a pus capăt acestor informații, cu o intervenție pe Instagram în care a anunțat că va cânta la Brit Awards. Felul în care a încheiat mesajul a adus-o în ziarele din toată lumea.

Citește și: Adele, despre atacurile de anxietate din perioada divorțului: După ce culcam copilul puteam să nu mai afișez fața curajoasă

"Sunt fericită să vă anunț că voi cânta la Brit Awards, săptămâna viitoare. Oh, iar Rich vă trimite dragostea lui". Acesta a fost mesajul prin care Adele a arătat că lucrurile sunt cum nu se poate mai bune între ea și managerul sportiv cu care este într-o relație din primăvara lui 2021. Și poza postată pe Instagram a fost una cât se poate de sugestivă, cu solista râzând cu gura până la urechi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri