Adele belts out her greatest hits during 10 min Bachelor skit on Saturday Night Live - despite claiming in opening monologue she was 'too scared' to both host and be musical guest
Actualitate

Adele, Foto: captură Youtube

Adele a fost afectată de comentariile primite după divorț: „De ce nu mă plac?”

Adele a recunoscut că a fost afectată de comentariile lăsate de fanii ei după ce și-a anunțat divorțul de fostul soț, Simon Konecki. Aceasta i-a întrebat în mod public de ce nu o plac. 

După ce și-a anunțat separarea de fostul soț Simon Konecki, Adele a primit o mulțime de comentarii de la urmăritorii ei, unele dintre ele fiind foarte jignitoare. Artista a recunoscut recent că a fost foarte afectată de criticile aduse de fanii ei și chiar i-a întrebat în mod public de ce nu o plac. 

„De ce nu mă plac? De ce ar scrie asta dacă m-au urmărit de zece ani?”, a întrebat Adele în timpul unui interviu, potrivit Daily Mail

De asemenea, cântăreața a mai vorbit și despre relația pe care o are cu Rich Paul. Aceasta a început să se vadă cu el de puțin timp, după ce, în 2019, artista a cerut divorțul de Simon Konocki, bărbatul cu care are un copil, pe Angelo. Întrebată dacă ține de cont de părerea fanilor în legătură cu actualul său iubit aceasta a spus categorit că nu este treaba lor. 

Citește și: Adele, despre atacurile de anxietate din perioada divorțului: După ce culcam copilul puteam să nu mai afișez fața curajoasă

„În realitate asta nu e treaba lor. În realitate, responsabilitatea lor ca fani este să-și dorească să scot melodii mai bune și să le ofer emoții. Am luat cometariile ca atare și am trecut peste. Nu le-am spus nici prietenilor mei la început despre el, pentru că am vrut să-l păstrez doar pentru mine. Niciunul dintre ei nu a crezut asta”, a continuat Adele. 

În primele zile după despărțire, Adele a spus că a existat un moment special în care s-a simțit „împăcată” cu decizia de a rămâne singură. „Îmi amintesc că am fost sus, m-am demachiat și m-am pus în pat. M-am simțit destul de plină de speranță. A fost prima dată când am simțit că am avut o seară foarte frumoasă și că eram fericită să fiu în casă și să dorm singură. Nu eram entuziasmată, dar așteptam cu nerăbdare ziua următoare”, a explicat Adele. 

Moivul pentru care Adele a divorțat de Simon Konecki

În cadrul unui interviu pentru Vogue SUA și UK, Adele a a vorbit despre decizia de a divorța de tatăl fiului ei și a mărturisit că a decis să se pună pe ea pe primul plan.

”Treceam prin momente dificile și nu eram fericită. Niciunul dintre noi nu a făcut ceva greșit.”, a mărturisit artista în vârstă de 33 de ani pentru Vogue.

Totodată, ea a continuat seria mărturisirilor și a povestit că a mers mai departe după divorțul de Simon Konecki. ”Nu ne-am rănit unul pe celălalt, nic vorbă de așa ceva. Am fost ceva de genul: <<Vreau ca fiul meu să vadă adevărata iubire, să fie iubit.>> E foarte important pentru mine. Am divorțat ca să-mi găsesc fericirea.”, a spus Adele, care are cu Simon un fiu pe nume Angelo, în vârstă de nouă ani.

Totodată, ea a mărturisit că are o relație foarte apropiată cu fostul soț. Ei locuiesc aproape, împart custodia fiului lor și se văd frecvent. ”Nu este unul dintre foștii mei, este tatăl copilului meu.”, a spus cântăreața dezvăluind că se întâlnesc frecvent pentru a petrece timp cu fiul lor.

Citește și: Adele, dezvăluiri dureroase despre relația cu tatăl ei, care a părăsit-o la trei ani. S-au împăcat înainte ca acesta să moară de cancer

În același timp, ea a mărturisit că singurul motiv pentru care a decis să divorțeze a fost faptul că nu era fericită. ”Dacă ar trebui să găsesc un motiv pentru care am plecat, acela a fost pentru a-mi găsi fericirea. Deși a fost greu pentru Angelo, cred că el devine fericit atunci când mă vede pe mine.”, a mai spus ea.

Divorţul cântăreţei engleze Adele a fost finalizat, potrivit BBC, iar ea şi fostul soţ, antreprenorul Simon Konecki, vor împărţi custodia fiului lor în vârstă de opt ani, Angelo. Cuplul s-a separat în aprilie 2019, iar în luna septembrie a aceluiaşi an, ea a depus cererea de divorţ. Divorţul, deschis în Los Angeles, a fost finalizat prin mediere, iar detalii suplimentare nu sunt cunoscute.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri