kate middleton printul william
Divertisment

Kate Middleton si Printul William formeaza o familie fericita, insa, la un moment dat cei doi pareau ca vor merge pe drumuri separate, dupa ce in 2007 s-au despartit.

Reacția prințului William când a văzut-o pe Kate Middleton defilând într-o rochie transparentă. A fost topit după ea

Prințul William și Kate Middleton s-au cunoscut cu mult timp înainte să devină soț și soție și să aibă o familie atât de frumoasă. Prinții de Wales au fost colegi la Universitatea St Andrews din Scoția, unde au studiat istoria artei, fiind mult timp doar prieteni până când și-au dat seama că au sentimente unul față de celălalt. 

Kate a fost prima care și-a dat seama că îl place pe William, însă nu a vrut să-i arate acest lucru. Cu toate acestea, ea a recunoscut în trecut că roșea de fiecare dată când era în preajma lui. Nu se poate spune același lucru și despre fiul Regelui Charles, care la început nu se gândea la o relație serioasă cu Kate. 

Cu toate acestea, a existat un moment când William a realizat că are sentimente pentru colega lui. Kate, deși o fire timidă, a reușit să atragă atenția tuturor în timpul unei prezentări de modă organizată de Universitate. Acela a fost momentul când i-a atras și atenția prințului William, pe atunci în vârstă de 19 ani. 

Citește și: I-a încurajat, în secret, să încalce protocolul. Gestul făcut de Regina Elisabeta pentru Kate și William

În anul 2002, studenții Universității au organizat o prezentare de modă, intitulată „Arta seducției”, iar Kate a fost una dintre modelele care au defilat pe podium, fiind îmbrăcată într-o rochie transparentă, care i-a arătat trupul în toată splendoarea lui. William a luat parte la prezentare, fiind uimit de abilitățile de model ale lui Kate, spunându-i prietenului său Fergus Boyd: „Uau, Fergus! Kate e așa de sexy”. 

Ulterior, în cadrul unui interviu pentru E! News din 2011, același an în care William și Kate s-au căsătorit, prietenul prințului, Pat Duncan, și-a amintit: „Era într-o rochie foarte îndrăzneață, transparentă. El stătea în primul rând și avea ochii ațintiți numai la ea”. 

Kate Middleton, defilând într-o rochie transparentă/ Profimedia
Kate Middleton, defilând într-o rochie transparentă/ Profimedia

Amintindu-și de scenele care au urmat la petrecerea de după prezentare, un apropiat al prințului a declarat pentru Vanity Fair: „Ne-a fost clar că William s-a îndrăgostit de Kate. El i-a spus că l-a înnebunit în acea seară, iar ea a roșit. Cu siguranță a existat o chimie între ei”. Mai mult, în acea seară, William a făcut și primul pas romantic către Kate, încercând să o sărute, însă aceasta s-a retras. Prietenii lor au susținut că actuala prințesă „nu a vrut să-i dea o impresie greșită lui Will”. 

Citește și: Cum au reacționat Kate Middleton și prințul William după ce fotografia anuală de Crăciun a fost un eșec total: „Sunt șocați!”

Rochia, care a costat doar 30 de lire în momentul când a purtat-o Kate, este acum considerată una dintre cele mai semnificative piese vestimentare din toate timpurile și a fost vândută cu 65.000 de lire sterline la o licitație din 2011. Studenta care a creat rochia, Charlotte Todd, a declarat că nu știa cine era Kate la momentul spectacolului, dar este încântată că a făcut parte din povestea ei de dragoste. 

„Sunt foarte încântată. Toată lumea mi-a spus că prezentarea de modă a fost momentul de debut al relației lor, așa că, o mică parte din mine va fi întotdeauna în istoria regală. Este o nebunie”, a declarat Charlotte pentru revista People. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?