Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a
Divertisment

Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a / Getty Images

Prima întâlnire dintre Kate Middleton și regina Elisabeta, fără prințul William. Ce s-a întâmplat de fapt

Kate Middleton și prințul William și-au extins aparițiile publice de când au moștenit titlul de prinț și prințesă de Wales, însă angajamentele regale nu sunt o noutate pentru ei. Cei doi au fost prezenți la o mulțime de evenimente de când au anunțat că formează un cuplu, iar Kate a fost prezentă la întâlnirile familiei regale chiar și înainte de anunțarea logodnei cu fiul cel mare al regelui Charles. 

Dintre toate evenimentele la care a participat Kate, cel mai important a fost nunta lui cu Peter Phillips, nepotul reginei, cu Autumn Kelly, din 2008. Atunci a avut loc și prima întâlnire dintre regretata suverană și soția prințului William, pe vremea când aceștia nu erau căsătoriți. 

Citește și: Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a. Ce reproșuri i-ar fi făcut la începutul relației cu William

În cadrul unui interviu cu Tom Bradby de la ITV, Kate a vorbit despre prima întâlnire cu regina Elisabeta. Fosta ducesă de Cambridge a mărturisit că a fost prezentă la nunta lui Peter fără prințul William, acesta aflându-se la momentul respectiv la o altă nuntă în străinătate. 

„Ei bine, am întâlnit-o prima dată la nunta lui Peter cu Autumn”, a declarat Kate Middleton. „A fost foarte prietenoasă”, a adăugat prințesa. 

„Este foarte primitoare. Ea știa că e o zi mare pentru Peter și Autumn, dar știa și că Kate se află printre invitați și a fost drăguț din partea ei să o salute”, a completat prințul William. El a spus că cele două „au avut o mică discuție” și că bunica și partenera lui „s-au înțeles foarte bine”. 

Citește și: 26 de ani de la moartea prințesei Diana. Cum sunt influențate Meghan Markle și Kate Middleton de aceasta

Kate a participat la nuntă singură, însă asta nu a împiedicat-o pe regină să meargă și să vorbească cu ea. Regretata suverană, care s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022, a fost încântată că a putut să vorbească pentru prima dată cu cea care i-a devenit soție prințului William, potrivit revistei Hello!. 

Prima lor întâlnire a fost un real succes, asta pentru că cele două au rămas extrem de apropiate până la moartea monarhului.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri