Rebel Wilson
Divertisment

Rebel Wilson, Meghan Markle

Rebel Wilson despre întâlnirea „bizară” cu Meghan Markle: Nu e o persoană la fel de caldă ca Harry, dar poate și mama mea a greșit

Rebel Wilson a făcut dezvăluiri despre întâlnirea ei „incomodă” cu Meghan Markle. Actrița din „Pitch Perfect” a mărturisit că ducesa nu a fost „în mod natural o persoană caldă”, așa cum pare la tv sau în interviurile online.

Rebel Wilson a povestit că ea și mama sa au fost prezentate cuplului regal de către un prieten comun. Deși Harry „nu ar fi putut fi mai drăguț”, „Meghan nu a fost la fel de caldă în mod natural”, i-a mărturisit vedeta din „Bridesmaids” lui Andy Cohen, la „Watch What Happens Live”.

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Rebel, în vârstă de 43 de ani, a recunoscut însă că e posibil ca acest comportament rece al lui Meghan să fi fost din cauza mamei ei, Sue Bowns, care i-a pus câteva întrebări personale.

„Mama mea, fiind australiancă, i-a pus toate aceste întrebări, poate ușor incomode, precum 'copiii tăi ce fac, unde sunt?' și chestii de genul acesta. Poate de aceea, Meghan s-o fi gândit: 'Cine sunt acești oameni enervanți din Australia?”. Deși i-am zis: 'Mamă, nu o întreba asta'”, a glumit Wilson.

Prințul Harry: "M-am simţit uşor diferit de restul familiei mele". Spune despre Meghan că este o ființă excepțională care l-a salvat

Rebel Wilson s-a logodit recent cu Ramona Agruma, în vârstă de 39 de ani, la Castelul Cenușăresei din Disneyland, California. Cele două plănuiesc să facă nunta în aceeași locație.

Pe 7 noiembrie, Rebel a prezentat-o lumii pe fiica ei adorabilă, Royce.

Harry și Meghan, invitaţi să asiste la încoronarea lui Charles. Unde vor locui ducii după ce regele i-a evacuat de la Frogmore Cottage

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri