Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Prințul Harry: "M-am simţit uşor diferit de restul familiei mele". Spune despre Meghan că este o ființă excepțională care l-a salvat

Prinţul Harry a dezvăluit că s-a simţit întotdeauna "uşor diferit" de restul familiei regale britanice. Într-un amplu interviu cu Gabor Mate, un cunoscut specialist în traumă şi adicţii, Harry a explicat că, după ce a crescut într-un "cămin destrămat", face tot posibilul să nu transmită "traume" copiilor săi.

Conversaţia a avut loc după publicarea, în luna ianuarie, a controversatei sale cărţi de memorii, în care povesteşte despre adolescenţa sa marcată de alcool şi de droguri şi detaliază destrămarea relaţiilor cu tatăl său, regele Charles al III-lea, şi cu fratele său, William.

"Pe parcursul întregii mele vieţi, de-a lungul anilor mei de tinereţe, m-am simţit uşor diferit de restul familiei mele. M-am simţit ciudat şi ştiu că şi mama mea s-a simţit la fel", a declarat Harry în fața lui Gabor Maté, scrie Agerpres.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție după ce Regele Charles le-a retras dreptul de a locui la Frogmore Cottage

Prinţul susţine că a fost "salvat" de soţia sa, Meghan, "o fiinţă excepţională care vine dintr-o lume diferită și care l-a ajutat să iasă" din lumea sa.

Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia
Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia

În timpul interviului, Maté - autorul mai multor cărţi despre traume şi adicţii - a afirmat că Harry suferă de tulburare de deficit de atenţie.

Rezumând viaţa prinţului, care şi-a pierdut mama la vârsta de 12 ani şi a servit ulterior în forţele armate britanice în Afganistan, specialistul a estimat că acesta că suferă de "o mulţime de traume".

Harry, care s-a mutat în California după ce a părăsit Marea Britanie şi familia regală la începutul anului 2020, a vorbit despre modul în care îşi creşte cei doi copii: Archie, în vârstă de trei ani, şi Lilibet, de un an.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Citește și: Regele Charles și restul familiei regale, "îngroziți" de lansarea documentarului lui Harry și Meghan. "Există un sentiment de trădare"
"Simt o responsabilitate uriaşă de a nu transmite traumele sau experienţele negative pe care le-am avut", a subliniat el. Prinţul a adăugat că el şi Meghan încearcă să înveţe din "trecutul" şi din "greşelile" lor pentru a "rupe acest ciclu".

În cartea "Spare", Harry recunoaşte că a consumat în mod regulat canabis şi cocaină în adolescenţă. El i-a povestit lui Maté că consumul de cocaină "nu a făcut nimic pentru mine", dar că marijuana a fost "diferită", "ea chiar m-a ajutat'.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri