rebel wilson
Divertisment

Rebel Wilson și-a schimbat total viața în ultimii ani. / Foto: Instagram

Rebel Wilson sărbătorește primul Crăciun alături de fiica sa. Actrița a plecat deja la munte cu micuța de doar o lună

Rebel Wilson se bucură din plin de rolul de mamă. Actrița și-a întâmpinat fiica în luna noiembrie, după ce a apelat la o mamă surogat pentru a-și îndeplini cel mai mare vis. Acum, vedeta este ajutată în creșterea micuței de iubita sa, Ramona Agruma, cele două fiind foarte implicate. 

Acestea vor să facă totul cu micuța Royce, astfel că, nu puteau să lipsească de la munte în această perioadă, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă. Acestea au oferit câteva fotografii din timpul călătoriei, aflându-se într-un avion privat împreună cu fetița, ulterior, postând mai multe imagini înconjurate de zăpadă. 

Rebel Wilson și Ramona și-au dorit să fie neapărat într-o locație cu zăpadă de Crăciun, pentru a-i oferi micuței Royce sărbători ca-n povești. Cele două au ajuns la destinație, pe care nu au divulgat-o, cu un avion privat și au purtat ținute asortate pentru călătorie. Ambele au optat pentru un bej, pe care l-au combinat cu alb. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Nu are un abdomen tocmai tonifiat, dar nu-i pasă. Rebel Wilson, în colanți și busteră pe străzile din Los Angeles

Celebra actrița a încercat să o protejeze cât mai mult pe fiica sa, în primul rând de gerul de afară, dar și de mediul online. Aceasta a acoperit-o pe Royce cu o pătură pufoasă albă, iar pe chip i-a pun un emoticon pentru a-i proteja identitatea. 

Rebel Wilson și Ramona/ Foto: Instagram
Rebel Wilson și Ramona/ Foto: Instagram

La scurt timp de când a adus-o acasă pe fiica ei, Royce a vorbit despre experiența de a fi mamă într-un video postat pe contul său de Instagram. Vedeta în vârstă de 42 de ani a spus că decizia de a avea un copil i-a „schimbat complet viața”, susținând că se descurcă „uimitor” acasă cu micuța.

Citește și: Rebel Wilson și-a îndeplinit dorința de a fi mamă la 42 de ani. Ce semnificație are numele ales pentru fetița ei

„Prima săptămână în postura de mamă s-a încheiat. Cred că am trecut printr-o schimbare totală a vieții. Nu arăt cel mai bine, dar am învățat să schimb scutece și cum să hrănesc un copil și sunt atât de norocoasă că am primit ajutor de la partenera mea Ramona. Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea pe care mi-ați transmis-o mie și bebelușului meu. Este atât de mică, sănătoasă și minunată”, a declarat actrița pe rețeaua de socializare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri