Rebel Wilson
Divertisment

Rebel Wilson / Profimedia Images

Nu are un abdomen tocmai tonifiat, dar nu-i pasă. Rebel Wilson, în colanți și busteră pe străzile din Los Angeles

Rebel Wilson, actrița în vârstă de 42 de ani, s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, iar acum, după ce a slăbit mai bine de 35 de kilograme, ea a învățat să-și iubească trupul cu micile sale imperfecțiuni, după cum se poate vedea în cele mai recene imagini surprinse de paparazzi.

În vârstă de 42 de ani, Rebel Wilson, care este cunoscută pentru rolul interpretat în ”Pitch Perfect”, a fost fotografiată pe străzile din Los Angeles, în timp ce se îndrepta spre sală.

Rebel Wilson, în colanți și busteră pe străzile din Los Angeles

Citește și: Secretul lui Rebel Wilson în lupta cu greutatea. Actrița a dezvăluit trucul simplu la care a apelat pentru a topi 35 de kilograme

Îmbrăcată în colanți negri, mulați, pe care i-a asortat cu o bustieră ce-i lăsa la vedere abdomenul nu tocmai lucrat, Rebel Wilson a pășit extrem de sigură pe ea. Totodată, actrița și-a completat ținuta cu o șapcă și niște ochelari de soare supradimensionați, în timp ce în mâină ține telefonul mobil și o cămașă cu imprimeu vesel, inspirat de desenele animate.

Rebel Wilson, în colanți și busteră pe străzile din Los Angeles

Cum și-a schimbat Rebel Wilson stilul de viață

Rebel Wilson

Actrița din „Hustle” a mărturisit că era o persoană care mânca pe fond de stres și că ar fi „întins mâna după zahăr” ori de câte ori se simțea „obosită și stresată”. Dar obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat anul trecut s-au „înrădăcinat” rapid.

Rebel a subliniat, de asemenea, importanța îngrijirii de sine și a spus că se răsfăță cu masaje și tratamente faciale, pe lângă faptul că mănâncă sănătos și face mișcare. Doarme opt ore pe noapte și a găsit modalități ca răsfățurile să nu implice neapărat mâncare.

Citește și: Rebel Wilson, mai slabă ca niciodată. Actrița, spectaculoasă în pantaloni cu paiete, super mulați, ce-i pun în evidență noile forme

Rebel Wilson

„Cred că ceea ce pandemia ne-a învățat pe toți este că sănătatea este atât de importantă. Sănătatea este lumea ta. Nu contează câți bani ai, dacă ai probleme de sănătate, nu te poți bucura de nimic, în timp ce, dacă ești sănătos, poți trăi viața la maximum”, sunt cuvintele după care se ghidează una dintre cele mai haioase staruri de la Hollywood.

Rebel Wilson a dezvăluit că plimbările lungi au fost ”arma ei secretă” în ceea ce privește slăbitul, după ce un medic a sfătuit-o să facă asta, el insistând că aceasta este ”cea mai bună modalitate” pentru a topi kilogramele în plus.

Citește și: Rebel Wilson, mărturisiri după ce a făcut publică o imagine de acum șapte ani: ”Foloseam mâncarea pentru a-mi amorți emoțiile!”

”Medicul mi-a spus 'Rebel, cea mai bună metodă pentru a scăpa de kilogramele nedorite e să mergi. Nu trebuie să mergi alert, chiar și o plimbare de o oră pe zi te poate ajuta'”, a povestit actrița.

Rebel Wilson are o relație cu o femeie

La începutul lunii iunie, într-un mesaj făcut public pe rețelele sociale, Rebel Wilson a dezvăluit că are o relație cu o femeie, și anume cu designerul Ramona Agruma.

Kim Kardashian
Kim Kardashian și-a expus părul blond și formele care au făcut-o celebră. / Foto: Profimedia

”Credeam că sunt în căutarea unui prinț, dar, de fapt, eu aveam nevoie de o prințesă. Iubirea e iubire”, e mesajul scurt transmis public de actrița în vârstă de 42 de ani. Totodată, Rebel Wilson a distribuit și o fotografie în care apare foarte apropiată de iubita Ramona Agruma.

Daily Mail scrie că acesta nu e prima lor apariție publică împreună, în urmă cu trei luni, Rebel Wilson și Ramona Agruma au mers împreună la petrecerea Vanity Fair, după decernarea premiilor Oscar. Pe atunci, nu se știa că cele două formează un cuplu.

Etichete: silueta , rebel wilson , colanti

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri