Reese Witherspoon
Divertisment

Reese Witherspoon / Foto: Profimedia

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

Reese Witherspoon e o femeie ocupată, produce filme, joacă, are afaceri și o viață de familie. Mama a trei copii, cu două divorțuri la activ, actrița de 48 de ani reușește să-și facă timp și pentru lucruri care-i bucură sufletul.

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon / Foto: Profimedia

Vedetei din „Legally Blonde”, care speră să „se îndrăgostească din nou” după ce s-a despărțit de al doilea ei soț, Jim Toth, îi place să profite de zilele libere și însorite și să facă mișcare. Sportul nu lipsește din rutina ei zilnică. Așa se face că în timpul unei ieșiri în natură, Reese a dat peste un țarc în care se aflau mai mulți cai. S-a luminat instantaneu la față și și-a făcut mai multe selfie-uri cu animalele pe care le îndrăgește foarte tare. De altfel, cu telefonul mereu în mână, blonda a părut să fie într-un apel video și, bucuroasă ca un copil, i-a arătat interlocutorului noii ei prieteni.

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon / Foto: Profimedia

În timpul liber, Witherspoon preferă să renunțe la ținutele elegante, la coafurile perfecte și la machiajul de covor roșu. Alege mai mereu haine sport sau casual, în care se simte confortabil și care îi oferă libertate de mișcare. Așa au pozat-o și fotoreporterii, în timpul unei sesiuni de jogging, întreruptă doar de întâlnirea cu căluții. În pantofi sport și un șort scurt, cu borsetă în care i-au încăput câteva lucruri esențiale, o bluză sport albastră și cu șapca ținută la subraț, Reese a apărut fără machiaj, cu o coadă dezordonată, gata de sport.

Citește și: Reese Witherspoon și fiica ei, ca două surori, pe covorul roșu. Blonde, cu ochii albaștri și același zâmbet, sunt ca niște păpuși

Citește și: Latura întunecată a profesiei. Reese Witherspoon a făcut dezvăluiri despre copilăria ei la Hollywood

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri