lady gaga
Divertisment

Lady Gaga este criticată de un fost membru al echipei sale

Regimul alimentar urmat de Lady Gaga. Ce mananca zilnic vedeta pop

In trecut, Lady Gaga a fost deschisa cu privire la lupta sa pentru un corp armonios, dar si in legatura cu tulburarile de alimentatie de care a suferit, dezvaluind ca este bulimica si are o imagine negativa de sine.

De atunci, starul pop a inceput sa adopte un stil de viata diferit si sanatos. Iata ce mananca Gaga intr-o zi, conform The List:

Consuma o multime de legume

Gaga nu a urmat niciodata o dieta vegetariana sau vegana, dar asta nu inseamna ca nu apreciaza gustul legumelor. Din contra, vedeta le consuma cand se afla in turne.

Bucatarul sau personal, Bo O' Connor, a spus ca un pranz sau o cina tipica pentru Gaga consta in quinoa cu fasole neagra, creveti la gratar si legume proaspete.

De asemenea,  ea consuma intotdeauna o salata pe parcursul zilei "fie ca este vorba de pranz sau de cina".

Ea opteaza pentru alimente cu multa fibra

Dieta artistei include mai mult decat legume. De obicei, ea consuma alimente bogate in fibre. Intr-un interviu pentru Self, O' Connor a spus ca incearca sa se asigure ca mesele ei sunt intotdeauna "sanatoase, gustoase, satioase, hranitoare si pline de fibre".

Cat despre gustarile preferate ale cantaretei, bucatararul spune ca in frigider se gasesc rezerve serioase de kombucha, iaurt grecesc, unt de migdale sau orice tip de fructe si legume, cum ar fi lamaie, lime, nap, ghimbir.

Ce gustari ia

Cand vine vorba de micul dejun si gustari, ea alege de obicei ceva nutritiv, care este, de asemenea, usor si rapid de consumat. O optiune pe care se bazeaza adesea este un smoothie.

Intr-un interviu pentru People, O'Connor a spus ca Gaga iubeste smoothie-urile proaspete care sunt pline de nutrienti si alimente reale, nu doar de zahar.

Chiar daca este fan al mancarii cat mai sanatoase, stie si cum sa mentina un echilibru cand vine vorba de alimentatia sa. Pe langa faptul ca se bucura de paste si cereale, mananca si dulciuri cand doreste.

 

 

Etichete: dieta , alimentatie , lady gaga

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri