Regina Elisabeta a II-a, surprinsă în timp ce mergea folosind un baston
Divertisment

Regina Elisabeta a II-a a fost văzută în timp ce mergea folosind un baston la un eveniment public / Profimedia Images

Regina Elisabeta a II-a, fotografiată în timp ce mergea folosind un baston. Ea a mai apelat la acest ”truc” în 2003

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost văzută marţi în timp ce mergea cu un baston, utilizând pentru prima dată acest accesoriu în cadrul unui eveniment public după anul 2003, când a suportat o operaţie la un genunchi, informează AFP.

Regina Elisabeta a II-a, surprinsă în timp ce mergea folosind un baston

Suverana britanică, în vârstă de 95 de ani, purtând o ţinută vestimentară albastră, cu palton şi pălărie asortată, a asistat la o ceremonie organizată la Catedrala Westminster din Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică, conform Agerpres

Regina Elisabeta a II-a, surprinsă în timp ce mergea folosind un baston

Prințul Harry și Meghan Markle, departe de a face pace cu familia regală britanică. Cea mai recentă decizie ar fi stârnit tensiuni

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Pentru a intra în catedrală, regina Elisabeta a II-a nu a folosit intrarea principală, ci una secundară, pentru a scurta traseul pe care îl avea de parcurs.

Biroul de presă de la Palatul Buckingham nu a dorit să facă declaraţii pe această temă. Potrivit unei surse citate de Page Six, însă, regina Elisabeta a II-a ar fi folosit bastonul pentru ”confortul ei”.

Devenită regină la vârsta de 25 de ani, Elisabeta a II-a domneşte în Marea Britanie de aproape şapte decenii.

Soţul ei, prinţul Philip, a murit pe 9 aprilie 2021 la vârsta de 99 de ani.

Regina Elisabeta a II-a, încrezătoare că ducesa de Cambridge îi va prelua responsabilitățile

Potrivit US Magazine, regina Elisabeta a II-a este încrezătoare în faptul că ducesa de Cambridge este persoana potrivită pentru a prelua responsabilitățile ei într-o zi.

”De-a lungul timpului, Kate i-a dovedit reginei Elisabeta că poate avea încredere în ea și au dezvoltat o relație foarte frumoasă.”, a dezvăluit o sursă apropiată acesteia pentru US Weekly.

Citește și: Dezvăluirile făcute de prințul Harry, taxate dur. Regina Elisabeta, profund supărată după ce nepotul ei și-a criticat rudele

 

”Elisabeta este încrezătoare în faptul că soția lui William va fi o regină grozavă.”, a mai adăugat sursa repectivă.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a intrat în familia regală britanică atunci când s-a căsătorit cu prințul William, în aprilie 2011. Aceasta a avut nevoie de zece ani pentru a o cuceri pe regina Elisabeta a II-a.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri