Regina Elisabeta și premierul canadian Justin Trudeau/ Profimedia
Divertisment

Regina Elisabeta și premierul canadian Justin Trudeau/ Profimedia

Regina Elisabeta a II-a, prima apariție în public după ce s-a vindecat de Covid-19. Ce au observat fanii în imaginile făcute publice

Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj în timpul întâlnirii cu prim-ministrul canadian Justin Trudeau la Castelul Windsor. Fanii regali au putut observa un detaliu inedit în fotografiile apărute în mediul online după întâlnirea importantă. 

Majestatea Sa a apărut pentru prima dată în public după ce s-a vindecat de Covid-19, având și prima întâlnire importantă cu premierul canadian Justin Trudeau. Fotografiile postate ulterior în mediul online au arătat-o pe Regină salutându-l pe domnul Trudeau, însă se pare că fanii regali nu au putut trece cu vederea peste florile din spatele monarhului în vârstă de 95 de ani, un semn clar care i-a dus cu gândul la Ucraina, deoarece steagul lor național este galben și albastru. 

Regina Elisabeta și premierul canadian Justin Trudeau/ Profimedia
Regina Elisabeta și premierul canadian Justin Trudeau/ Profimedia

„Îmi plac florile. Sunt albastre și galbene”, a remarcat un urmăritor de pe Instagram, în timp ce altul a spus: „Iubesc florile albastre și galbene”. O a treia postare spunea: „Vede cineva semnul subtil al Ucrainei cu culorile florilor? Genial”.

Citește și: Regina Elisabeta, prima reacție după ce s-a aflat că e bolnavă de Covid-19: „Știu că oamenii vor fi alături de mine”

Majestatea Sa, care este și regina Canadei, a fost fotografiată stând în picioare și zâmbind călduros premierului Trudeau, purtând o rochie cu model albastru și alb, având un strop de galben. Domnul Trudeau a fost văzut și râzând în timpul petrecut cu Regina din camera de zi din Oak Room.

Premierul canadian se află în Marea Britanie pentru discuții despre războiul din Ucraina cu premierul Boris Johnson și omologul olandez Mark Rutte. Familia regală britanică nu a fost tăcută după invazia Ucrainei de către Rusia, prințul Charles și ducesa de Cornwall făcând miercuri o vizită la catedrala catolică ucraineană din Londra.

Regina Elisabeta și premierul canadian Justin Trudeau/ Profimedia
Regina Elisabeta și premierul canadian Justin Trudeau/ Profimedia

„Trebuie să spun că eu și soția mea am fost profund mișcați de tot ceea ce am auzit astăzi în timpul vizitei noastre și, mai ales, de curajul, generozitatea și forța extraordinară a comunității ucrainene în fața unei agresiuni cu adevărat îngrozitoare”, a transmis prințul Charles după ce a vorbit cu invitații din comunitatea ucraineană din Marea Britanie.

Citește și: Fotografie rară cu regina Elisabeta și prințesa Margaret din perioada adolescenței. Suverana britanică este de nerecunoscut

Regina a făcut, de asemenea, o donație „generoasă” Comitetului de Urgență în caz de Dezastre, în lumina conflictului din Ucraina. Organizația, care reunește 15 organizații caritabile majore din Marea Britanie pentru a coordona rapid răspunsurile la incidente de peste mări, i-a mulțumit monarhului pe Twitter: „Multe mulțumiri Majestății Sale pentru că a susținut în continuare Comitetul de Urgență în caz de Dezastre și pentru că a făcut o donație generoasă Apelului umanitar DEC pentru Ucraina. @RoyalFamily #UkraineAppeal”.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri