regele felipe al spaniei regina letizia a spaniei
Divertisment

Regina Letizia a Spaniei, brațe tonifiate, scoase în evidență de o rochie fără mâneci: FOTO

Recent, soția Regelui Felipe al VI-lea a participat la o ceremonie de premiere a jurnalismului desfășurată în Madrid. Regina Letizia a impresionat într-o rochie cu umerii goi.

Eleganta regină spaniolă în vârstă de 47 de ani a participat la cea de-a 100-a ediție a galei premiilor "Mariano de Cavia, Luca de Tena și Mingote" organizată de ziarul național spaniol, ABC.

Cu această ocazie, Letizia, care a lucrat ca jurnalistă înainte de a-l întâlni pe Felipe, și-a reciclat una dintre cele mai îndrăznețe piese din garderba - o rochie Roberto Terretta cu care a făcut furori în 2019.

Roșie, asimetrică și mulată, creația a scos în evidență silueta tonifiata a Reginei. Fotojurnaliștii prezenți la eveniment au profitat de apariția sa îndrăzneață și au imortalizat-o din toate unghiurile, concentrându-se mai ales pe brațele ei tonifiate.

Toți participanții la evenimentul de premiere, inclusiv cuplul regal, au purtat măști de protecție și au respectat regulile sanitare pentru a combate răspandirea coronavirusului.

De altfel, acesta nu a fost primul eveniment la care Regele Felipe și Regina Letizia au demonstrat că nu vor să iasă din cuvântul autorităților sanitare. Recent, ai au efectuat o vizită oficială în Insulele Canare, ca parte a unei campanii turistice care își propunea să readucă turiștii în Spania cu ocazia începerii sezonului estival.

Cuplul regal a purtat măști în timpul interacțiunilor cu localnicii, mai ales că atât Letizia a Spaniei, cât și Regele Felipe au fost testați de coronavirus, după ce Regina a intrat în contact cu un ministru diagnosticat.

Testele au fost negative pentru ambii.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri