Regina Letizia a Spaniei,
Divertisment

Regina Letizia a Spaniei, Foto: Getty Images

Regina Letizia a Spaniei, lecție de stil la un eveniment în Madrid. Cum arată ținuta din piele cu care a atras toate privirile

Regina Letizia a Spaniei este una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din monarhia europeană, a cărei alegeri vestimentare denotă mereu rafinament și eleganță. Prezentă la un eveniment în Madrid, fosta jurnalistă a impresionat într-o rochie neagră, de piele, care i-a pus în evidență silueta suplă.

Soția regelui Felipe al Spaniei (49 de ani) a fost una dintre susținătorii de lungă durată a competiției Famelab, cea mai mare competiție internațională de comunicare în știință, fapt pentru care nu putea lipsi de la finala acesteia din Madrid.

Regina Letizie a Spaniei

Citește și: Premiile Emmy 2021. Ținutele și accesoriile spectaculoase purtate de vedete pe covorul roșu

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Îmbrăcată într-o rochie midi din piele, strânsă în talie cu o curea și accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto nude, încălțăminte la care Regina Letizia apelează mereu, aceasta a demonstrat că nu este nevoie de haine scumpe și sofisticate pentru a arăta elegant, prețul rochiei fiind destul de accesibil - 298 lire sterline.

Regina Letizie a Spaniei

Ba mai mult, de apreciat este și faptul că aceasta a mai purtat rochia la un eveniment în 2019, în timpul deschiderii celei de-a 38-a ediții a Târgului Internațional de Artă Contemporană, ARCO Madrid, deși ar putea avea o ținută nouă în fiecare zi.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, ținta glumelor după ce au apărut pe coperta revistei ”Time”: ”Ai zice că Harry e stilistul ei!” 

Concursul de monologuri Famelab este o competiție internațională în care oameni de știință trebuie să își explice cercetările în prezentări de trei minute.

Competiția, care a început la Cheltenham Science Festival din Marea Britanie, își propune să promoveze, să motiveze și să inspire tinerii oamenii de știință să interacționeze activ cu publicul şi cu liderii în domeniu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri