Meghan Markle și prințul Harry
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry se pregătesc de botezul fiicei lor / Getty Images

Prințul Harry și Meghan Markle, ținta glumelor după ce au apărut pe coperta revistei ”Time”: ”Ai zice că Harry e stilistul ei!”

Prințul Harry și Meghan Markle se află pe lista celor mai influente 100 de persoane din lume în 2021, însă imaginea publicată pe coperta revistei Time a stârnit numeroase controverse printre fanii acestora.

Au trecut câteva zile de când revista Time a făcut publică lista celor mai influente persoane. Personalitățile incluse sunt împărțite în cinci categorii - „Titani”, „Pionieri”, „Artişti”, „Lideri” şi „Legende”, iar ducii de Sussex se regăsesc în categoria ”legendelor”, alături de Britney Spears, opozantul rus Alexei Navalny și Naomi Osaka.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle vor să o întâlnească pe regina Elisabeta: ”Au nevoie disperată de această legătură!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totuși, imaginea publicată cu cei doi a stârnit numeroase comentarii acide în rândul fanilor.

”Singurul care a depus un efort pentru această poză e cel care s-a chinuit să lipească două poze într-una singură.”, a scris un internaut, în timp ce un altul a completat: ”Îngrozitor retuș!”

”Ce poză ciudată. Pare că Harry aceeași înălțime ca și Meghan.”, a comentat cineva.

Citește și: Cine este singurul membru al familiei regale care nu-i va ierta pe Meghan Markle și pe Harry: ”Este foarte furioasă!”

Ai zice că Harry e stilistul ei și se uită în oglindă pentru a-i explica ce i-a făcut la păr!”, a scris altcineva.

”Stă în picioare?”, ”Se ţine de umărul ei ca să nu cadă?”, ”Pare că se ascunde în spatele ei ... Arată atât de falşi, parcă sunt scoşi de la Madame Tussauds.”, au comentat fanii.

Prințul Harry și Meghan Markle vor să o întâlnească pe regina Elisabeta a II-a

Meghan Markle și prințul Harry au solicitat o întâlnire cu regina Elisabeta a II-a. Deși inițial s-a spus că aceștia își doresc o întâlnire cu ea pentru a i-o prezenta pe fiica lor, micuța Lilibet Diana, adevărul ar fi altul.

Citește și: Planurile care detaliază ce se va întâmpla după moartea reginei Elisabeta a II-a, deconspirate. Înmormântarea, la 10 zile de la deces

Potrivit unor experți regali citați de express.co.uk, Meghan Markle și prințul Harry sunt ”disperați” să seteze o întâlnire cu regina Elisabeta, întrucât au nevoie de acest lucru pentru a-și consolida imaginea printre fanii lor din Statele Unite ale Americii.

Prințul Harry și Meghan Markle vor să o boteze pe Lilibet la Castelul Windsor

Harry și Meghan vor să o boteze pe Lilibet la castelul Windsor, lucru care bucură pe toți iubitorii Casei Regale, care, cel mai probabil își pierduseră speranța într-o reconciliere.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a le întinde o mâna lui Meghan și Harry. Gestul suveranei britanice arată că vrea să fie pace în familie

Harry și Meghan au făcut această cerere, dar mulți oameni sunt șocați de curajul ei. Poate că vor cu adevărat să o vadă pe regină, dar este uluitor, având în vedere ceea ce au făcut în acest an … Regina ține foarte mult la Harry și i-ar plăcea să-i vadă pe Lilibet și pe fratele ei Archie. Dar curtenii sunt surprinși de mișcare, mai ales din partea lui Meghan, după ce s-a întâmplat’, a declarat o sursă pentru The Sun.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri