Regina Letizia a Spaniei
Divertisment

Regina Letizia a Spaniei, Foto: Getty Images

Regina Letizia a Spaniei, o prezență de neegalat la un eveniment în Madrid. A impresionat într-o rochie neagră cu umerii goi

Regina Letizia a Spaniei este o prezență care nu dezamăgește, indiferent de evenimentul la care se prezintă. Plină de bun gust și rafinament, soția Regelui Felipe al Spaniei reușește să îmbrace mereu ținute sofisticate, de la care nu-ți poți lua privirea. Astfel s-a întâmplat și în timpul unui eveniment organizat în Madrid.

Invitată la prima ediție "Retina ECO Awards” a Fundația Giner de Los Rios, pe care a și prezidat-o, Regina Letizia a Spaniei (48 de ani) a impresionat într-o ținută clasică, "all black", care i-a evidențiat silueta suplă. Aceasta a constat într-o rochie neagră, midi, cu umerii goi, accesorizată cu o geantă plic, pantofi stiletto, cercei lungi și un inel la mâna stângă.

Regina Letizia a Spaniei in Madrid

Citește și: Zendaya, rochia ca o a doua piele cu care a făcut senzație la Veneția. Ținuta a fost făcută după un mulaj al corpului ei

Deși a optat pentru a purta o non-culoare, toate privirile au fost ațintite asupra Reginei Letizia în timp ce aceasta e defilat pentru a le face cu mâna tuturor celor prezenți.

Regina Letizia a Spaniei in Madrid

Prezentând patru premii la ceremonie, fosta jurnalistă a arătat recunoaștere pentru cele mai bune proiecte din 2020, care au fost concepute pentru a îmbunătăți sustenabilitatea și a lupta împotriva schimbărilor climatice folosind tehnologia.

Citește și: Angelina Jolie, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Brad Pitt: ”Am fost terorizată, m-am temut pentru siguranța mea și a copiilor!”

Ceremonia de premiere a fost organizată de ziarul El País în colaborare cu firma de consultanță Capgemini pentru a recunoaște inovatorii care încearcă să facă o diferență pentru mediu.

Regina Letizia a Spaniei in Madrid

Regina Letizia a acordat premii la categoriile „Generație verde”, „Consum eficient”, „Mobilitate inteligentă” și „Ecosistem durabil”, care au avut fiecare trei finalișți.  Câștigătorii au fost anunțați în cadrul ceremoniei, fiind lăudate proiectele care implică eficiență energetică, distribuție inteligentă și stiluri de viață mai ecologice.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri