regina letizia a spaniei
Divertisment

Regina Letizia, într-o ținută mulată la aniversarea de 25 de ani a unui ziar spaniol. / Foto: Profimedia

Regina Letizia a Spaniei, siluetă desăvârșită într-o rochie mulată, cu umerii dezgoliți. Eleganța și simplitatea, atuurile ei

Regina Letizia a fost șic și elegantă la gala aniversară a cotidianului La Razon. Fosta jurnalistă a apărut alături de soțul ei, regele Felipe al VI-lea, dar ea a fost în centrul atenției.

Piesa vestimentară aleasă, deși simplă, a fost de mare efect: o rochie midi cu umerii dezgoliți și frumos mulată pe silueta ca trasă prin inel. Subțire ca o trestie, Letizia arată grozav în orice pune pe ea și știe să facă alegerile potrivite. 

regina letizia a spaniei si regele felipe
Regele Felipe și regina Letizia / Foto: Profimedia

Nu este pentru prima dată când soția monarhului spaniol îmbracă această rochie. A mai făcut-o și în 2022. De altfel, aceasta este cunoscută că poartă de mai multe ori aceleași ținute. 

Cum a ajuns jurnalista Letizia să fie regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia, a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege. Există câteva aspecte din trecutul său care nu fac, însă, onoare unei persoane de rangul său.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN. Din tinereţea Letiziei n-au lipsit, după cum a scris presa internaţională, nici scandalurile sexuale, nici pasiunea pentru alcool, nici fotografiile indecente.

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala Regină a Spaniei.

Citește și: Cum arăta regina Letizia acum 19 ani, în ziua nunții cu Felipe al Spaniei. Fosta jurnalistă a purtat o rochie de 8 milioane de dolari

Citește și: Regina Letizia, într-o ținută de culoarea florilor de liliac. Mizează pe naturalețe și nu ezită să-și lase firele albe de păr la vedere

Citește și: Cum a reacționat regina Letizia a Spaniei când a văzut o femeie îmbrăcată exact ca ea, la o gală. Rochia buclucașă costă 270 de lei

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri