Personalities Visit King Juan Carlos At Hospital
Divertisment

Photo by Borja B. Hojas/Getty Images

Regina Letizia a Spaniei, simbol al eleganției absolute. Rochia pe care a îmbrăcat-o la un eveniment în Madrid a atras toate privirile

Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 48 de ani, este recunoscută pentru aparițiile elegante, atent studiate, iar de curând a atras toate privirile din nou.

Prezentă la expoziție ce s-a desfășurat la Biblioteca Națională din Madrid, Regina Letizia, mama a doi copii, a strălucit într-o rochie midi, ce s-a făcut remarcată prin crăpătura adâncă. Regina Letizia și-a completat ținuta cu un palton midi, negru, dar și cu o mască de protecție împotriva coronavirusului, precum și cu o pereche de stiletto.

Citește și: Catherine Zeta-Jones îşi lansează propria colecţie de îmbrăcăminte. Cum arată piesele vestimentare create de actriță

Cum a ajuns să fie Regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege. Există câteva aspecte din trecutul său care nu fac, însă, onoare unei persoane de rangul său.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN. Din tinereţea Letiziei n-au lipsit, după cum a scris presa internaţională, nici scandalurile sexuale, nici pasiunea pentru alcool, nici fotografiile indecente.

Citește și: Kate Moss, adevărul despre secretele întunecate din modă: Adolescentele, adesea presate să pozeze nud

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala Regină a Spaniei.

Credit foto: Profimedia Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri