Regina Letizia a Spaniei, un exemplu de eleganță în orice împrejurare
Divertisment

Regina Letizia a Spaniei, un exemplu de eleganță în orice împrejurare / Profimedia Images

Regina Letizia, electrizantă într-o rochie vaporoasă. Cum a fost surprinsă la un eveniment din Madrid

Recunoscută pentru aparițiile mereu elegante, regina Letizia a Spaniei a impresionat de curând, când a luat parte la un eveniment și a adoptat un look îndrăzneț.

Regina Letizia are 48 de ani, este recunoscută pentru aparițiile elegante, atent studiate, iar de curând a luat parte la un eveniment în Madrid, unde i-a surprins pe cei din jur cu o ținută nonconformistă.

Regina Letizia a ales să poarte o rochie midi, de culoare roz, ultra vaporoasă, pe care a asortat-o cu niște pantofi decupați în spate, în aceeași culoare.

Regina Letizia a Spaniei
Queen Letizia attend the inauguration of the Exhibition "Berlanguiano, Luis Garc'a Berlanga (1921-2021)" at Real Academia de Bellas Artes de San Fernando King Felipe and Queen Letizia attend inauguration of exhibition 'Berlanguiano, Luis García Berlanga (1921-2021)', Madrid, Spain - 09 Jun 2021,Image: 614963228, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Citește și: Regina Letizia, un exemplu de stil și eleganță: ea e dovada că poți combina cu succes moda de lux cu fast fashion-ul

De asemenea, aceasta a surprins cu un look natural, ea alegând să nu-și mai vopsească părul, chiar dacă firele albe pot fi observate cu ușurință. Astfel, ea se alătură elebrităților care își arată firele albe din păr, precum modelul Brooklyn Decker sau actriția Tia Mowry.

Cum a ajuns jurnalista Letizia să fie regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege. Există câteva aspecte din trecutul său care nu fac, însă, onoare unei persoane de rangul său.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN. Din tinereţea Letiziei n-au lipsit, după cum a scris presa internaţională, nici scandalurile sexuale, nici pasiunea pentru alcool, nici fotografiile indecente.

Citește și: Cea mai scumpă rochie de mireasă purtată vreodată de o prințesă europeană. Cum arată creația de șase milioane de lire

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala Regină a Spaniei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri