regina letizia a spaniei
Divertisment

Regina Letizia, la Teatrul Regal din Madrid / Foto: Profimedia

Regina Letizia, extrem de zâmbitoare la un eveniment în Madrid, după ce a fost acuzată că a avut o aventură cu fostul cumnat

Regina Letizia a Spaniei pare să nu fie deloc afectată de acuzațiile de infidelitate apărute în spațiul public în ultimele săptămâni, iar dovadă sunt imaginile surprinse de curând, când aceasta a bifat o apariție publică.

Prezentă la un eveniment organizat de Residencia de Estudiantes, în Madrid, regina Letizia a fost în centrul atenției, întrucât a ales să poarte o ținută lejeră, casual, formată din pantaloni albi și o bluză cu volane, pe care a mai purtat-o acum trei ani, la deschiderea unei unități de învățământ. Ea și-a completat look-ul cu pantofi sport, iar părul și l-a lăsat liber, avându-l perfect întins.

Madrid: Queen Letizia of Spain visits Students Residence

Citește și: Regina Letizia, așa cum nu a mai fost văzută: în rochie mini, la fel de scurtă ca a fiicelor adolescente. A ieșit la plimbare cu soacra

În imaginile surprinse la evenimentul respectiv, regina Letizia apare extrem de zâmbitoare, arătând astfel că nu este afectată de informațiile publicate de jurnalistul Jaime Penafiel, care susținea că regele Felipe a fost „sfâșiat de durere” din cauza infidelităților reginei.

Madrid: Queen Letizia of Spain visits Students Residence

Residencia de Estudiantes, care se traduce prin Rezidența de Studenți, este unul dintre cele mai importante centre culturale din Spania. Aceasta a fost în 1910 de Junta para Ampliación de Estudios și oferă cazare pentru studenți. De asemeena, acest centru are misiunea este de a completa educația universitară prin promovarea unui mediu intelectual și de viață stimulativ pentru cercetători.

Citește și: Cum l-ar fi testat Letizia pe regele Felipe înainte de a începe aventura cu fostul cumnat:„A fost o strategie!”

Regele Felipe ar fi fost devastat de aventura soției sale

În carte, Peñafiel explică faptul că regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, „știa că Letizia îl înșela” datorită rapoartelor pe care le primea de la gărzile ei de corp, care erau obligate să informeze despre locurile unde se afla regina.

„În acea zi, Letizia a fost însoțită de garda ei de corp, care, fără îndoială, ar fi transmis un raport Ministerului de Interne sau Palatului Zarzuela”, a scris jurnalistul, adăugând că regele a fost „devastat și distrus”.

Cartea „Tăcerile Letiziei” dezvăluie inclusiv mesajele secrete ale reginei Letizia și călătoriile ei în New York alături de presupusul amant. Potrivit jurnalistului, regina Letizia a avut multiple escapade amoroase, inclusiv o vizită din 2011 la New York cu Jaime del Burgo, fostul ei cumnat, relatează Libertatea.

„Gărzile de corp care o protejau pe Letizia oriunde și cu oricine mergea aveau obligația de a informa”, scrie Peñafiel. „De aceea, Felipe știa că Letizia îl înșela în timp real, deoarece acele gărzi de corp o însoțesc atât la evenimente oficiale, cât și în afara lor”.

Aceasta ar fi fost una dintre cele două călătorii pe care Letizia, acum în vârstă de 51 de ani, le-a făcut cu del Burgo, cu care a avut o relație înainte de a-l cunoaște pe Felipe în 2002.

Într-un zbor de la Madrid la New York în noiembrie 2012, artistul Cristobal Toral a observat-o pe regina Letizia călătorind cu un bărbat despre care se crede că ar fi del Burgo. Pe măsură ce Toral trecea pe lângă ea în drum spre baie, aceasta și-a ascuns discret fața.

„Faptul că și-a acoperit fața l-a făcut să se îndoiască de cine era, deși cu puțin timp înainte se întâlniseră la Ambasada Spaniei la ONU, unde discutaseră despre pictură”, scrie Peñafiel. „Intrigat, a decis să repete călătoria la baie. Când s-a întors din nou la locul său, ea nu numai că și-a acoperit fața, dar s-a întors spre fereastră”.

Regele Felipe și regina Letizia au împlinit 20 de ani de mariaj

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei şi soţia sa, regina Letizia, au sărbătorit 20 de ani de căsătorie și 10 de când sunt pe tron. Cei doi au reuşit să restabilească strălucirea de altădată a blazonului monarhiei spaniole, afectată de scandalurile din epoca fostului rege Juan Carlos I.

Pe 22 mai 2004, Felipe de Bourbon, pe atunci în vârstă de 36 de ani, şi Letizia Ortiz, o fostă prezentatoare a jurnalului de ştiri de la televiziunea spaniolă, în vârstă de 31 de ani, şi-au unit destinele în Catedrala Almudena din Madrid, în faţa multor personalităţi şi a camerelor de filmat din lumea întreagă.

nuntă regina letizia și regele felipe al spaniei
22 mai 2004, ziua nunții regelui Felipe cu regina Letizia / Foto: Profimedia

"A fost o zi de cotitură în istoria Spaniei, niciun moştenitor al coroanei nu se căsătorise până atunci cu cineva care nu era de acelaşi rang", a declarat jurnalistul Jose Antonio Zarzalejos, un bun cunoscător al monarhiei iberice.

Prinţul Felipe şi-a ales ca parteneră de viaţă o femeie de rând, din clasa medie şi divorţată, pe care familia regală a întâmpinat-o iniţial cu "dispreţ", a declarat Pilar Eyre, jurnalistă şi autoare a mai multor cărţi despre monarhia spaniolă.

Citește și: Regina Letizia, în centrul unor controverse. Fostul ei cumnat susține că a avut o relație cu ea înainte de nunta cu sora ei

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri