regina letizia a spaniei
Divertisment

Regina Letizia, la Teatrul Regal din Madrid / Foto: Profimedia

Regina Letizia, prima apariție publică după zvonurile că ar fi avut o aventură cu fostul cumnat. Ea și soțul ei sunt de nedespărțit

Regina Letizia a Spaniei și soțul ei, regele Felipe, au participat la întâlnirea anuală organizată la Institutul Cervantes din Madrid, iar cei doi au părut mai uniți ca niciodată după ce fostul cumnat al suveranei a susținut că au avut o legătură amoroasă.

Familia regală a Spaniei a fost „zguduită” de zvonurile uluitoare potrivit cărora regina Letizia ar fi avut o aventură cu fostul ei cumnat, Jaime Del Burgo, care a declarat că a avut o relație cu Letizia înainte de a se căsători cu sora ei, Telma, de care a divorțat câțiva ani mai târziu.

Regina Letizia, prima apariție publică după zvonurile că ar fi avut o aventură cu fostul cumnat

Citește și: Regina Letizia, într-o ținută de culoarea florilor de liliac. Mizează pe naturalețe și nu ezită să-și lase firele albe de păr la vedere

Ca „probă” a legăturii amoroase, el a făcut publică o fotografie nemaivăzută cu Letizia, care apare stând în fața unei oglinzi și purtând un șal despre care se spune că i-ar aparține lui Del Burgo.

Prezentă la întâlnirea anuală de la Institutul Cervantes, regina Letizia a fost în centrul atenției, întrucât a purtat un costum deux-pieces roșu, format din sacou și pantaloni și sacou, în timp ce soțul ei a optat pentru un costum clasic, negru, dar la care a asortat o cravată roșie.

Citește și: Regele Felipe nu și-a putut lua ochii de la fetele sale. Familia regală a Spaniei, în sejurul tradiţional de vară din Mallorca. FOTO

Cei doi au fost văzuți vorbind și prinvindu-se îndelung, semn că relația lor nu a fost afectată după apariția zvonurilor privind aventura pe care Letizia ar fi avut-o cu fostul cumnat.

Ce declarații a făcut Jaime Del Burgo despre Letizia

Jaime Del Burgo, în vârstă de 53 de ani, trăiește acum în Regatul Unit, iar de curând a scris o carte, alături de un jurnalist celebru, în care vorbește despre membrii familiei regale din Spania. În cadrul acesteia, el a dezvăluit că a avut o legătură amoroasă cu Letizia. 

Citește și: Cum arăta regina Letizia acum 19 ani, în ziua nunții cu Felipe al Spaniei. Fosta jurnalistă a purtat o rochie de 8 milioane de dolari

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Antreprenorul, care susține că era într-o relație cu Letizia în momentul în care ea l-a întâlnit pe Felipe, a făcut public un selfie cu regina, în vârstă de 51 de ani, care apare prinvindu-se într-o oglindă din baie în timp ce era însărcinată. Fiicele ei au venit pe lume în 2005 și 2007, ceea ce aduce în atenția oamenilor faptul că aventura dintre cei doi ar fi putut să se deruleze și în timpul căsniciei cu Felipe. 

În imaginea respectivă, aceasta poate fi văzută purtând o eșarfă neagră, despre care Jaime pretinde că îi aparținea lui.

Ba mai mult, el a făcut public și un mesaj pe care l-ar fi primit de la suverană: „Iubire, îți port șalulul. Se simte ca și cum ai fi lângă mine. Are grijă de mine. Mă protejează. Număr orele până când ne vom vedea. Te iubesc”.

Citește și: Momentul în care Camilla o întrerupe pe Kate într-o conversație cu Regina Maxima a Olandei. Cum a reacționat soția lui William

La scurt timp după ce a făcut publică postarea, mai mulți utilizatori ai rețelei „X” s-au arătat sceptici în ceea ce privește veridicitatea informațiilor, unii dintre ei afirmând că nu există dovezi potrivit cărora Letizia i-ar fi trimis lui imagini sau mesaje. Ulterior, el și-a șters contul de pe rețeaua socială.

Jaime del Bargo a fost căsătorit cu sora Letiziei, Telma, în perioada 2012-2014. De curând, acesta l-a ajutat pe jurnalistul Jaime Peñafiel să scrie cartea „Letizia & I”, în cadrul căreia a făcut numeroase dezvăluiri despre idila pe care ar fi avut-o cu ea.

Un purtător de cuvânt al familiei regale a refuzat să vorbească despre acest subiect: „Nu avem nimic de comentat despre asta”, a declarat el pentru FEMAIL.

Postarea lui a venit la câteva săptămâni de când autorul cărții a dezvăluit că Letizia a fost marea iubire a lui Jaime del Burgo, iar relația lor de dragoste s-a transformat într-o prietenie extraordinară. 

Citește și: Cum a reacționat regina Letizia a Spaniei când a văzut o femeie îmbrăcată exact ca ea, la o gală. Rochia buclucașă costă 270 de lei

Omul de afaceri i-a mărturisit autorului că a cunoscut-o pe Letizia înainte de anul 2000, iar relația lor a început în timpul unei călătorii la Veneția, cu câțiva ani înainte de a-l cunoaște pe Felipe. Mai mult de atât, el a susținut că Jaime intenționa să o ceară de soție pe Letizia când ea a dezvăluit că are o relație cu un „diplomat misterios” în 2002, în grădinile hotelului Ritz de la Madrid.

Ulterior, ei au decis să rămână doar prieteni, iar Letizia, care bifase deja un divorț în 1999, i-a cerut lui Jaime să-i fie martor la nuntă. 

Cum a ajuns jurnalista Letizia să fie regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia, a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege. Există câteva aspecte din trecutul său care nu fac, însă, onoare unei persoane de rangul său.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN. Din tinereţea Letiziei n-au lipsit, după cum a scris presa internaţională, nici scandalurile sexuale, nici pasiunea pentru alcool, nici fotografiile indecente.

regina letizia a spaniei si regele felipe
Regele Felipe și regina Letizia / Foto: Profimedia

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala regină a Spaniei.

Etichete: infidelitate , letizia , zvonuri

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?