Gwyneth Paltrow
Divertisment

Gwyneth Paltrow / Foto: Profimedia

Regula de la care nu se abate Gwyneth Paltrow când vine vorba de cinele în familie. A preluat-o de la părinții ei

Gwyneth Paltrow ține la un obicei anume când vine vorba de mese luate în familie. Actrița spune că încă gătește pentru cei doi copii ai ei, Apple și Moses, mai ales în weekend. Mai mult, cinele în formulă completă, fără telefoane, sunt de nediscutat.

Gwyneth le-a interzis copiilor ei de 18 și 16 ani să folosească telefoanele mobile în timpul mesei, pentru a nu-i distrage de la conversații reale. Vedeta, devenită din femeie de afaceri, a preluat acest obicei de la părinții ei, Bruce Paltrow și Blythe Danner.

Citește și: Drama părinților actriței Gwyneth Paltrow. Blythe Danner, diagnosticată cu același tip de cancer ca regretatul ei soț

Gwyneth Paltrow si copiii ei
Gwyneth Paltrow și copiii ei, Apple și Moses / Foto: Profimedia
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

"Ne-am simțit speciali când eram incluși la masa de seară. Dacă aveau prieteni la cină, stăteam alături de ei și purtam conversații lungi. Este un lucru pe care l-am transmis mai departe copiilor mei. Întotdeauna luăm cina împreună, iar telefoanele nu sunt permise. Așa intri în discuții grozave cu ei și auzi ce păreri au despre diverse lucruri. Tatăl meu m-a făcut să mă simt apreciată la aceste cine pentru că ne cerea părerile. Eu și fratele meu am simțit că facem parte din conversație", a povestit actrița de 50 de ani într-un podcast.

Gwyneth Paltrow îi are pe Apple și Moses alături de Chris Martin, liderul trupei Coldplay, cu care a fost căsătorită 13 ani.

Citește și: Gwyneth Paltrow, fosta soție a lui Chris Martin, și Dakota Johnson, actuala iubită, au dat nas în nas la un eveniment

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?