Prince William and Catherine Duchess of Cambridge arrive at International Maritim Museum in Hamburg, Germany
Divertisment

Regula strictă pe care o are Kate Middleton atunci când vine vorba de angajarea personalului de la curtea regală

Kate Middleton și prințul William au o mulțime de angajați esențiali care au grijă de Palatul Kensington, acolo unde locuiesc alături de cei trei copii -  prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Iar pentru mulți oameni, să lucreze pentru membrii familiei regale și să numească Palatul Kensington locul lor de muncă este un vis, așa că nu este surprinzător faptul că familia este destul de pretențioasă atunci când vine vorba de personalul pe care îl  angajează.

Și, conform unui anunț recent de locuri de muncă, aceștia au o regulă foarte strictă care trebuie respectată de orice memebru al personalului -  „păstrarea confidențialității și exercitarea discreției”.

De asemenea, oricine dorește să fie menajeră pentru regină trebuie să treacă un test secret înainte de a obține locul de muncă. Provocarea constă în așezarea unei muște moarte pe șemineul sau covorul camerei pentru a vedea dacă persoana intervievată o observă și ce va face dacă o va vedea.

Citeşte şi: Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, este însărcinată cu al doilea copil: ”Ea și James sunt în culmea fericirii!”

„Diferența dintre o menajeră într-un hotel de cinci stele și într-un palat regal ar fi atenția la detalii. Odată plasată musca moartă, îl aduc pe candidat în cameră. În acest moment m-aș aștepta ca ei să o vadă și o ridice. Unul din zece se va apleca și o va ridica, aceasta este menajera specială", a declarat șeful de recrutare al personaului pentru familia regală.

Citeşte şi: Meghan Markle, din nou în centrul atenției. Ce tradiție regală a încălcat soția Prințului Harry

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?