Rita Ora arată spectaculos într-o rochie neon decoltată și papuci de casă/Profimedia
Divertisment

Rita Ora arată spectaculos într-o rochie neon decoltată și papuci de casă/Profimedia

Rita Ora, electrizantă într-o rochie neon decoltată și papuci de casă. Imaginile cu artista i-au cucerit pe fani

Rita Ora reușește să arate spectaculos indiferent de ce alege să poarte. Artista s-a afișat recent într-o rochie neon foarte decoltată, având în picioare doar niște papuci de casă. 

Cântăreața, în vârstă de 31 de ani, a postat în urmă cu doar câteva ore un videoclip pe contul său de Instagram în care le-a arătat fanilor cum și-a petrecut noapte în Sydney. Artista purta o rochie de un verde neon, cu un design fluid, având un decolteu adânc. Silueta acesteia îi permite să se îmbrace cu cele mai excentrice piese și totul arată senzațional pe ea, însă de data aceasta, Rita Ora a surprins cu pereche de încălțăminte pe care a asortat-o cu rochia. 

Citește și: Rita Ora și-a arătat formele voluptoase într-un costum de baie în timp ce dansa pe plajă: „O să stau aici până prind puțin soare”

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Artista a zâmbit la cameră în timp ce un prieten imortaliza momentul, filmând-o pe aceasta din cap până-n picioare și arătându-le fanilor ei cum a ales aceasta să se îmbrace. Ținuta avea totuși un detaliu surprinzător. Rita ora a decis să poarte o pereche de papuci negri de casă confortabili, în locul pantofilor cu toc. 

Rita Ora arată spectaculos într-o rochie neon decoltată și papuci de casă/ Instagram
Rita Ora arată spectaculos într-o rochie neon decoltată și papuci de casă/ Instagram

„Mulțumesc @EMUAUSTRALIA pentru confortul meu în această călătorie în Australia!”, a scris Rita Ora într-un mesaj postat alături de videoclipul de pe contul său de Instagram. 

Rita Ora arată spectaculos într-o rochie neon decoltată și papuci de casă/ Instagram
Rita Ora arată spectaculos într-o rochie neon decoltată și papuci de casă/ Instagram

Rita Ora se află în Australia alături de iubitul ei

Rita Ora și Taika Waititi au o relație de aproape un an și se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi au ajuns în Australia la începutul lunii decembrie, iar de când au aterizat au fost surprinși la plajă și chiar au participat la premiera filmului „Being The Ricardos”.

Artista se află în Australia pentru a filma „The Voice: Generations” și următorul sezon din „The Voice Australia”, producție care a început în luna decembrie. De asemenea, se zvonește că Taika va continua să lucreze la mai multe filme viitoare, inclusiv „Thor: Love and Thunder”, care este în post-producție. 

Rita poate fi văzută și în noul sezon din „The Masked Singer”, care a deputat cu primele ediții pe 1 și 2 februarie. Aceasta este în juriu alături de Mo Gilligan, Jonathan Ross și Davina McCall. 

Citește și: Silueta ei nu se întreține fără efort! Rita Ora, pozată de paparazzi în colanți și bustieră, în drum spre sală

Rita l-a întâlnit pe regizor în februarie anul trecut, în timp ce filma „The Voice Australia”. O sursă a declarat pentru The Sun că cei doi a început să se întâlnească „în secret” la începutul lunii martie a aceluiași an, cu trei luni înainte ca ea să plece în Los Angeles la începutul lunii iunie.

„Toți prietenii lor știu despre relație. Sunt cu adevărat îndrăgostiți unul de celălalt”, a spus atunci persoana din interior.

Se pare că relația dintre cei doi merge destul de bine, mai ales că Rita Ora a mărturisit în urmă cu ceva timp că  i-ar plăcea o familia mare și drăguță. Ea a adăugat că își dorește să-și țină relația departe de lumina reflectoarelor pentru a „o proteja”. 

„Nu mă așteptam să găsesc dragoste în Australia și nici nu o căutam”, a dezvăluit ea despre relația ei cu Taika.

Etichete: tinuta , rita ora , rochie , papuci

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri