2015 Tony Awards - Alternative Views
Divertisment

Jennifer Lopez. Getty Images

Jennifer Lopez, într-un costum de baie super decupat. Imaginea, apreciată de aproape 5.000.000 de persoane: ”Cum poți să arăți așa?”

Jennifer Lopez, actrița și cântăreața în vârstă de 51 de ani, se mândrește cu un trup perfect, iar acum a făcut furori pe internet cu o imagine făcută publică pe Instagram.

Jennifer Lopez adoră să fie în centrul atenției și se mândrește cu un trup perfect sculptat, pe care și l-a etalat în toată splendoarea de curând.

Îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, dar pus în valoare de niște decupaje uriașe, Jennifer Lopez s-a fotografiat în fața unei oglinzi, iar apoi a făcut publică imaginea pe contul personal de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Globurile de Aur 2021: Ce ținute au purtat vedetele atât pe covorul roșu, cât și în videoconferințe

Aproape cinci milioane de persoane i-au apreciat fotografia, iar comentariile au fost, de asemenea, numeroase: ”Wow, arăți senzațional!”, ”Cum poți să arăți atât de bine?”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Jennifer Lopez s-a fotografiat în rochie de mireasă

Zilele trecute, ea și-a impresionat din nou fanii, înrucât a făcut publică o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie de mireasă.

Fotografia cu aceasta mireasă a fost făcută pe platourile de filmare ale comediei romantice Shotgun Wedding, în care joacă alături de Josh Duhamel, rol preluat de la Armie Hammer, actorul căzut în dizgrație la Hollywood din cauza scandalurilor sexuale în care a fost implicat recent.

Citește și: Globurile de Aur 2021 | Lista completă a câștigătorilor

În decembrie 2019, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez își anunțau planurile de căsătorie, date peste cap de pandemie. ”A fost foarte trist, pentru că trebuia să ne căsătorim în iunie 2020 și pregătiserăm tot. Dar prin martie-aprilie, ne-am dat seama că nunta noastră n-o să aibă loc conform planului. Italia era cel mai fierbinte punct de pe glob atunci și am decis să anulam totul și să reprogramăm eveimentul spre sfârșitul anului. Apoi ne-am dat seama că nici acest lucru nu va fi posibil și a fost dezamăgitor. Dar apoi am decis să lăsăm lcururile la voia întâmplării, să hotărască divinitatea pentru noi cel mai bun moment să ne căsătorim”, a povestit Jennifer Lopez într-un interviu acordat recent.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri