Cannes, France 20th May, 2024 Rosie Huntington Whiteley attends The Shrouds Les Linceuls Screening red carpet at the 77t
Divertisment

Cannes 2024. Rosie Huntington Whiteley, la premiera The Shrouds. Profimedia

Rosie Huntington-Whiteley a provocat un val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

Rosie Huntington-Whiteley a provocat un val de reacții pe Instagram, după ce a postat fotografii îndrăznețe în care apare nud într-o cameră de hotel din Cannes. 

În timp ce numeroși fani au fost extrem de surprinși de gestul ei și și-au exprimat indignarea în comentarii, alții i-au transmis că arată fantastic, subliniind că istoria și arta sunt presărate și ele cu forme de nuditate.

În două imagini postate pe cunoscuta platformă de socializare, Rosie a renunțat la haine și s-a lăsat fotografiată goală, în patul din camera sa de hotel. Ea a purtat doar un colier impresionant din aur, un inel masiv și o pereche de cercei asortați. 

Modelul englez în vârstă de 37 de ani participă zilele acestea la Festivalul de Film de la Cannes din Franța.

Rosie Huntington-Whiteley, imaginea seducției la Milano. Logodnica lui Jason Statham a făcut furori într-o rochie transparentă

Val de critici pe rețelele de socializare

Criticii i-au transmis după ce au văzut a treia poză din galeria foto: 

„Dezamăgitor, Rosie. Ceea ce te-a diferențiat întotdeauna a fost eleganța ta. Te rog, nu coborî la acest nivel”, i-a scris cineva în comentarii.

„Chiar nu era nevoie de asta. Este jenant. Poți mai mult”, a comentat altcineva.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„De ce goală? Nu înțeleg de ce toate vedetele vor să posteze fotografii în care apar goale. Îmi place stilul tău vestimentar, dar nu vreau ca fiica mea să creadă că acest lucru este normal”, a reacționat un alt urmăritor. 

O altă persoană a fost de acord, adăugând: „De ce simt oamenii nevoia să apară goi pe rețelele de socializare?”.

„Nuditate, de ce? Inutil și dezamăgitor”, a scris un alt follower. 

Alții au comentat: „Nu vrem să vă mai vedem părțile intime, acoperiți-vă!” sau „Fotografia în care apari goală nu te caracterizează. Complet inutil. Parcă am ajuns pe pagina altcuiva”.

În ciuda numeroaselor comentarii negative, au fost și fani care nu au văzut nimic rău în respectivele imagini. 

„De ce nu poate fi considerată nuditatea „elegantă”? Istoria, arta sunt presărate cu diverse forme de nuditate care sunt considerate capodopere”, a scris cineva. De fapt, cred că această imagine este artistică și bine compusă”

„De ce oamenii sunt atât de „lezați” de poza trei? Nu e ca și cum ar fi frontal. Este un posterior. Reveniți-vă. De asemenea, doar pentru că este mamă, nu înseamnă că trebuie să-și țină tot corpul acoperit”.

„Are un corp fantastic, este o mamă foarte frumoasă și o parteneră iubitoare pe care jumătatea ei o adoră, nu are nevoie de aprobarea nimănui”, au comentat alții. 

Rosie este unul dintre cele mai de succes supermodele din lume. De asemenea, este mama a doi copii, Isabella, doi ani și Jack, șase ani, din relația cu logodnicul ei, actorul Jason Statham (56 de ani)

Statham filmează în această perioadă la Londra pentru Levon's Trade, o adaptare după benzi desenate a lui Sylvester Stallone.

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri