Celebrity Arrivals At The Party After The Opening Of The Dal Cuore Alle Mani Dolce&Gabbana Exhibition In Milan, Italy - 07 Apr 2024
Divertisment

Rosie Huntington-Whiteley. "Dal Cuore alle Mani" show, la Palazzo Reale, în Milano. Profimedia

Rosie Huntington-Whiteley, imaginea seducției la Milano. Logodnica lui Jason Statham a făcut furori într-o rochie transparentă

Rosie Huntington-Whiteley a fost imaginea seducției, în weekend, la Milano, la un spectaculos eveniment dedicat aniversării casei de modă Dolce & Gabbana.

Logodnica lui Jason Statham s-a alăturat unor invitate celebre precum Demi Moore, Lily James și Cher. Show-ul "Dal Cuore alle Mani" a oferit o noapte electrizantă la Palazzo Reale.

Rosie, debordând de senzualitate, a purtat o rochie neagră, transparentă, foarte decoltată, îmbrățișând astfel pasiunea brandului pentru lenjeria intimă. Huntington-Whiteley a captat atenția tuturor cu această creație semnată Dolce & Gabbana, la care a asortat sandale cu tocuri înalte și bijuterii din aur. 

Rosie Huntington-Whiteley, trup de zeiță într-o rochie decupată pe abdomenul tonifiat, care i-a îmbrățișat perfect silueta

Rosie Huntington Whiteley attends Dolce and Gabbana after party at the Martini bar in Milan
Rosie Huntington-Whiteley. "Dal Cuore alle Mani" show, la Palazzo Reale, în Milano. Profimedia

Într-un interviu acordat Financial Times cu ocazia acestei expoziții aniversare, 40 de ani de Dolce&Gabbana, Stefano Gabbana a declarat: „Visul nostru este să inspirăm noile generații, să le încurajăm să exprime ceea ce simt și să le dăm curaj”.

 Domenico Dolce a adăugat: „Ne-am dori ca tinerii să vadă în profesiile artistice o alternativă, un antidot la banalitate și omogenizare. Și dacă acest proiect îi va determina să se minuneze de creativitatea și măiestria care sunt conținute nu numai în produsul final, ci și în întregul proces, vom fi cu adevărat fericiți.”

Luna trecută, WWD a scris că Huntington-Whiteley se alătură unei noi companii, cunoscute sub numele de The Equity Studio, fondată de investitoarea Anna Sweeting, care intenționează să ofere finanțare și consiliere strategică businessurilor conduse de antreprenori la început de drum.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri