EXCLUSIVE: Rosie Huntington-Whiteley Goes On A Shopping Afternoon After A Lunch At The Connaught In London
Divertisment

Rosie Huntington-Whiteley. Profimedia

Rosie Huntington-Whiteley, trup de zeiță într-o rochie decupată pe abdomenul tonifiat, care i-a îmbrățișat perfect silueta

Rosie Huntington-Whiteley și-a etalat silueta uluitoare într-o rochie decupată, în timp ce se bucură de vacanță în Thailanda împreună cu logodnicul ei, actorul Jason Statham.

Rosie a postat pe Instagram o serie de fotografii din călătoria ei în Phuket, Thailanda.

Modelul în vârstă de 36 de ani arată impresionant într-o rochie maro, cu un decupaj care îi evidențiază abdomenul intens lucrat la sală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Logodnica lui Jason Statham, răvășitoare într-o rochie cu spatele gol. Rosie Huntington-Whiteley arată senzațional la fiecare apariție

Thailanda este una dintre destinațiile preferate de Rosie și Jason, care au început să se întâlnească în 2009. Se zvonește că Jason, în vârstă de 56 de ani, ar fi cerut-o aici de soție, la sfârșitul anului 2015.

Cei doi nu s-au căsătorit încă, dar și-au dezvăluit logodna după ce Rosie și-a prezentat impresionantul inel cu diamante la Globurile de Aur din 2016. Au doi copii  împreună Jack (6 ani) și Isabella (23 de luni).

Potrivit unei surse apropiate cuplului, Rosie și Jason sunt pe „aceeași lungime de undă” când vine vorba de relația lor, în ciuda unei diferențe notabile de vârstă. De asemenea, aceasta a mai povestit că cele două vedete „se vor căsători într-o zi, deocamdată mariajul nu este o prioritate pentru ei”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?