Rosie Huntington-Whiteley in new advertising photoshoot for "Marks and Spencer"
Divertisment

Rosie Huntington-Whiteley. Profimedia

Rosie Huntington-Whiteley, imaginea senzualității de Ziua Îndrăgostiților. Iubita lui Jason Statham și-a înnebunit fanii cu noile poze

De Ziua Îndrăgostiților, Rosie Huntington-Whiteley și-a lansat cea mai nouă colecție de lenjerie intimă și, spre încântarea fanilor ei, a publicat și o serie de fotografii senzuale pe Instagram.

Modelul britanic în vârstă de 35 de ani, mama a doi copii, arătă incredibil în imaginile urcate pe platforma de socializare.

Rosie și-a pus în evidență silueta într-un set de lenjerie intimă roz, în timp ce se relaxa pe o canapea confortabilă.

„O poveste de dragoste în lenjerie pentru Valentine’s Day”, a notat ea în descrierea pozelor. 

Rosie Huntington-Whiteley, în costum de baie, fără filtre și editări, după două nașteri. Cum s-a ferit Jason Statham de soare

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile vin după ce partenera lui Jason Statman a afișat un look super chic la Săptămâna Modei de la Paris luna trecută.

Photocall du défilé de mode Haute-Couture "Valentino" lors de la fashion week de Paris
Rosie Huntington-Whiteley. Paris Fashion Week. Profimedia

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham sunt împreună din 2010, au doi copii și s-au logodit în 2016. Nu s-au grăbit însă să se căsătorească.

Iată ce declara modelul britanic pentru ET, în 2018, înainte de a deveni mamă pentru a doua oară: „Așteptăm cu nerăbdare momentul respectiv. În același timp, nu este o prioritate pentru noi, suntem atât de fericiți. Cred că va fi distractiv să se întâmple când copilul va crește puțin și va putea fi implicat. Ne-am concentrat atât de mult pe munca noastră și a venit și Jack. Da, vorbim despre asta, așteptăm cu nerăbdare”.

Înainte și după. Ele sunt vedetele de nerecunoscut după ce au apelat la operații estetice pentru a-și păstra frumusețea

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri