Rowan Atkinson
Divertisment

Rowan Atkinson, o viață amoroasă tumultuoasă/ Getty Images

Rowan Atkinson, o viață personală tumultuoasă. Actorul și-a părăsit soția după un mariaj de 24 de ani și s-a cuplat cu o tânără

Rowan Atkinson, celebrul actor cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat în ”Blackadder” și ”Mr Bean”, este apreciat de oameni din toate colțurile lumii, cărora le-a adus zâmbetele pe buze. Totodată, actorul în vârstă de 65 de ani are o viață personală tumultuoasă.

Rowan Atkinson, actorul cunoscut pentru rolul lui Mr Bean, a cucerit oameni din toate colțurile lumii cu replicile sale spumoase. Dincolo de cariera solidă, care i-a adus nu doar faimă, ci și milioane de dolari în conturi, actorul britanic a fost în centrul unor controverse, întrucât acesta a decis să divorțeze de soția sa după aproape 24 de ani de căsnicie, iar mai apoi s-a cuplat cu o tânără.

Citește și: Mr. Bean a împlinit 30 de ani. Lucruri neștiute despre personajul ”cu fața ca de cauciuc” inventat de Rowan Atkinson

Rowan Atkinson s-a îndrăgostit de Sunetra Sastry la sfârșitul anilor 1980, pe vremea când aceasta lucra ca makeup artist pentru BBC. În februarie 1990, acesta s-au căsătorit, iar ulterior au devenit părinții a doi copii, Benjamin și Lily.

Sir Rowan Atkinson aka Mr Bean at LAX

Timp de 24 de ani, Rowan Atkinson și Sunetra Sastry și-au trăit povestea de iubire departe de ochii curioși ai fanilor. În 2014, însă, cei doi au anunțat că divorțează, la scurt timp după ce s-a aflat că actorul a avut o aventură.

În noiembrie 2015, divorțul dintre Rowan Atkinson și Sunetra s-a pronunțat, cei doi invocând ”diferențe ireconciliabile”. La scurt timp, însă, actorul și-a refăcut viața, el găsindu-și fericirea în brațele actriței Louise Ford, care este cunoscută pentru rolul lui Kate Middleton interpretat în ”The Windsors”.

EXC - Rowan Atkinson out and alive with his girlfriend Louise Ford.

Citește și: Transformarea lui Rowan Atkinson. Ce spune starul despre Mr. Bean, personajul care i-a adus faima mondiala

În ciuda faptului că între cei doi există o diferență de vârstă de 30 de ani, aceștia au părut mai fericiți ca niciodată și nu s-au ferit să se afișeze împreună. Ba mai mult, în decembrie 2017 au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Isla.

Averea lui Rowan Atkinson, estimată la 150 de milioane de dolari

Rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului i-au adus milioane de dolari în conturi, astfel că actorul are o avere estimată la 150 de milioane de dolari, potrivit Daily Star.

Totodată, se crede că acesta este unul dintre cei mai bogați comendianți din lume. El deține și o firmă de producție, care i-a adus, de asemenea, milioane de dolari.

Citește și: Mr. Bean are o fiică superbă. Cum arată Lily Sastry și de ce a renunțat la numele Atkinson

Despre Rowan Atkinson se știe că este pasionat de automobile scumpe, în colecția sa regăsindu-se numeroase ”bijuterii”, printre care un BMW 328 din 1939, un Ferrari 456GT, un Bentley Mulsanne, Acura NSX – Honda Civic Hybrid, Aston Martin DB7 Vantage Zagato, dar și un Ford Falcon.

Rowan Atkinson, în vârstă de 65 de ani, tată a doi copii, a devenit cunoscut la nivel mondial în urma celebrelor seriale de televiziune „Mr. Bean” şi „Blackadder”. În 2003, actorul a fost declarat de către publicaţia „The Observer” unul dintre cei mai amuzanţi 50 de actori din comedia britanică.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri