ruby 1234dsadsafD
Divertisment

Ruby, imagine needitată pe Instagram. Ce detaliu ascuns au descoperit imediat fanii

Ruby se mândrește cu formele sale pe rețelele de socializare și pozează adesea în costum de baie sau ținute sexy pentru fani.

Cântăreața nu ascunde a apelat la medicul estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic: aceasta a făcut mai multe operații de mărire a sânilor. De curând, vedeta a fost din nou internată și operată, din cauza unor complicații apărute.

Ruby a postat pe pagina de Instagram o imagine din vacanța din vară pe care a petrecut-o în Thassos. Îmbrăcată într-un costum de baie cu imprimeu cu bani și o pereche de jeanși minusculi, vedeta și-a etalat cu mândrie formele seducătoare.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Atenți la toate detaliile, fanii au observant vergeturile de pe coapsele lui Ruby. Dacă alte vedete retușează astfel de detalii, artista își asumă acest lucru și nu ascunde are și ea, ca orice femeie, mici imperfecțiuni.

Citește și: Diferența dintre vergeturile roșii și cele albe. Ce tratamente te scapă de aceste cicatrici

Sursa foto: INSTAGRAM

Citește și: “In ce mașină m-ați vedea îmbrăcată așa?” Cum arată ținuta incendiară cu care Ruby a aprins imaginația fanilor

Etichete: vergeturi , costum de baie , ruby

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?