EXCLUSIVE: BYOB! 92 Year Old Rupert Murdoch, Is Joined By Elena Zhukova, 66, As He Enjoys Retirement, Jetting Off With His New Lover And 8 Cases Of Moraga Vineyards Wine
Divertisment

Rupert Murdoch și Elena Zhukova. Profimedia

Rupert Murdoch are 92 de ani și s-a logodit pentru a şasea oară. Cine este iubita miliardarului. Fiica ei a fost soția lui Abramovici

Miliardarul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a logodit pentru a şasea oară, a anunţat joi presa din Statele Unite, citată de AFP şi Reuters.

Elena Zhukova, o specialistă în biologie moleculară. Are 67 de ani și este de origine rusă

Magnatul media urmează să se căsătorească cu Elena Zhukova, o specialistă pensionară în biologie moleculară, care este de origine rusă, potrivit Agerpres.

În vârstă de 67 de ani, ea este mama Dariei Zhukova, filantroapă şi colecţionară de artă, fosta soţie a oligarhului rus Roman Abramovici.

Nepoata miliardarului Rupert Murdoch, căsnicie destrămată după doar 12 ore de la nuntă: "Lumea noastră s-a prăbușit"

S-au cunoscut prin intermediul uneia dintre fostele soții ale miliardarului

Potrivit cotidianului The New York Times, miliardarul american de origine australiană și Elena şi-au început relaţia în vara anului trecut şi intenţionează să se căsătorească în iunie.

Ceremonia este programată să se desfăşoare pe domeniul viticol deţinut de Rupert Murdoch în California, denumit Moraga.

Rupert Murdoch şi Elena Zhukova s-au cunoscut prin intermediul celei de-a treia soţii a miliardarului, Wendi Deng, potrivit unui articol publicat în tabloidul Daily Mail.

Domeniul Moraga este locul în care Rupert Murdoch şi CEO-ul grupului Disney, Bob Iger, au discutat pentru prima dată despre cumpărarea de către Disney a companiei 21st Century Fox, o tranzacţie de 71 miliarde de dolari ce a fost încheiată în 2019.

Rupert Murdoch, care are şase copii, a fost căsătorit mai întâi, între 1956 şi 1967, cu Patricia Booker, o însoţitoare de bord australiană, apoi timp de peste 30 de ani (1967-1999) cu o jurnalistă britanică, Anna Torv.

S-a căsătorit în 1999 cu o femeie de afaceri de origine chineză, absolventă a Universităţii Yale, Wendi Deng, iar divorţul lor a fost pronunţat la New York în 2013.

A urmat căsătoria de şase ani (2016-2022) cu actriţa şi modelul Jerry Hall, o fostă parteneră de viaţă a solistului trupei The Rolling Stones, Mick Jagger.

Magnatul media s-a logodit apoi - pentru a cincea oară - cu o fostă capelană a Poliţiei din San Francisco, Ann Lesley Smith, în primăvara anului 2023. Și-au spus adio după mai puţin de o lună, iar revista Vanity Fair a raportat că despărţirea lor a fost cauzată de sentimentele tot mai inconfortabile ale miliardarului în legătură cu opiniile evanghelice foarte ferme ale logodnicei sale.

În noiembrie 2023, magnatul a demisionat din funcţia de preşedinte al Fox Corporation - compania mamă a postului TV preferat de americanii conservatori, Fox News - şi al grupului News Corp, predându-i ştafeta fiului său cel mare, Lachlan.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri